פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים עוד משהו מוזר בחלומות:למה תמיד שאני מנסה לרוץ אני לא מצליח ואני בקושי זז?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים לא,הוא דקר אותי אבל לא נראה לי שמתתי.פעם חלמתם שאתם עפים מעל הרים גבוהים?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים קרה לכם שהתחלתם לדבר בחלום ופתאם אין לכם קולואז מנסים עוד פעם, ופדיחות אתם כבר ערים?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים כן קרה ליקרה לי פעם הרבה שהייתי חולם שאני מוצף במים,מנסה לצעוק לעזרה אבל לא יכול לדבר.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים פעם חלמתי שאני עף מעל הספה ועומד לי הזין משהו מוזר לחלוטין חחחחחחחח הכי מפחיד זה שחלמתי שהיתי בספינה נפלתי וממש הרגשתי כאב בגוף קמתי וזה היה ממש מוזר חלמתי שאני לא יכל לדבר קמתי והישתעלתי כמו חולה רע
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים פעם גם קרא לי שחלמתי שמישהו דקר אותי אבל באמת הרדגשתי את זה, כי בדיוק שניה שחלמתי שהסכין נכנס לי לתוך הגב, אבא שלי הניח/ליטף לי את הגב..... ולמי שאמר שהוא לא מצליח לרוץ בחלום אז שיעשה מה שאני עושה....נכנס למכונית פעם כשיחקתי בGTA אז חלמתי שאני נמצא בתוח ביקטה אני דוק קושים ובורח עם בת דודה שלי לתחנת דלק..... אני לא יודע למה אבל אני מושפע מאוד ממשחקים! חלמתי שאני נמצא ב: FC,GTA,GRAW,COD2 אבל אף פעם לא חלמתי שאני נמצא בתוך סרט אולי אני חושב על הסרט לפני שאני נרדם אבל לא חולם אליו
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים פעם גם קרא לי שחלמתי שמישהו דקר אותי אבל באמת הרדגשתי את זה, כי בדיוק שניה שחלמתי שהסכין נכנס לי לתוך הגב, אבא שלי הניח/ליטף לי את הגב..... ולמי שאמר שהוא לא מצליח לרוץ בחלום אז שיעשה מה שאני עושה....נכנס למכונית פעם כשיחקתי בGTA אז חלמתי שאני נמצא בתוח ביקטה אני דוק קושים ובורח עם בת דודה שלי לתחנת דלק..... אני לא יודע למה אבל אני מושפע מאוד ממשחקים! חלמתי שאני נמצא ב: FC,GTA,GRAW,COD2 אבל אף פעם לא חלמתי שאני נמצא בתוך סרט אולי אני חושב על הסרט לפני שאני נרדם אבל לא חולם אליו So Gay :-X
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מה הומואי בזה ? אולי אבא שלו ליתף אותו כי הוא עשה קולות מוזרים ? אוקיי נו ... אתה משחק יותר מידי פעם היתה במישחק קאונטר סטריק ? מישהו רימה ? וז*ינת אותו ? ואז מצאת משהו בתחתונים ? חח אתם יכולים לשגר עלי מחטים של זריקות הרדמה החל מ 3 2 1 ...
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים חחחח אני ידעתי שמישהו יגיד את זה זה היה ביום של הבר מצווה שלי וההיתי צריך לקום ב6 בבוקר (לעלות לתורה) אז הוא ישב ושם לי את היד על הגב, לא ליטף ואמר איזה חמוד.... כולה שם תיד(עכשיו שאני חושב על זה יותר לעומק הוא יותר דפק עלי).................................... ד"א יש לך בעיות עם גייז???
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים חח ליטף אותך אבל יותר דפק אותך מאשר ליטף אותך חח אתה פושע הבנתי מה אמרת סתם בצחוק אני אומר ....
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים :lol: :lol: עזבו ת'מסכן.. אז נגעו בו... מי אנחנו שנשפוט מיהו ומה הוא (אהם אהם :bunny:) לא, סתם צחקתי... וגם אני ת'אמת חולם אבל על דברים שיקרו לי בעוד כמה חודשים/שבועות וזה באמת קורה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.