עבור לתוכן

2 שאלות. "הכוח", חלומות

Featured Replies

פורסם

חלומות:

1. קרה לי כמה פעמים שאני ישן ופתאום בחלום שלי מצלצל טלפון ואני עונה וכביכול מתחיל לדבר אבל בסופו של דבר קורה הטלפון הבאמת מצלצל. איך זה קורה? ולמה? יעני איך דברים מהמציות יכולים להשפיע על החלום שלנו?

"הכוח":

2. אני יודע שזה שאלה מטומטמת אבל רציתי לדעת את דעתכם בנושא. בימים האחרונים צפיתי בכל סרטי "מלחמת הכוכבים" שבהם לוחמי הג'די משתמשים "בכוח" שלהם. חשבתי אולי "הכוח" הזה באמת קיים? כאילו קרה לכם שאתה נמצאים במקום מבודד ופתאום מרגישים מישהוא מתקרב? אפילו שהוא מתקרב ממש ממש בשקט? האם ההרגשה שלכם בזה שהור מתקרב תלויה בזה שאני מרגישים את "הכוח" שלו?

אני יודע ששתי השאלות דיי מטומטמות אבל בזמן האחרון התחלתי להתעניין בדברים כאלה אז חשבתי אולי יש להם משהוא לספר שאני לא יודע..

תודה רבה מראש

• תגובות 48
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכל קונספירציה של לינוס טורבאלדס...

פורסם

תרים טלפון לאורן הקטן.

נראה לי שלו הפתרונים

פורסם

זה בדיוק מה שקורה לי!

גם לי יש את הקטעים שאני ישן ופתיאום יש איזה רגע שמישהו בחלום שלי מדבר אז אני שומע גם את ההורים שלי או משהו בכלל ברחוב אומר את אותו הדבר ואני מתעורר מזה ולא מבין מה זה!

לגבי ה"כוח" גם לי יש את זה אבל זה קורה בדרך כלל שהטלוויזה בסלון פועלת ואני בחדר שלי, עכשיו הטלוויזה מפיצה צליל מאוד גבוה מסויים (לרגישים שבינינו) ואז אם משהו עובר בחדר או מתקדם לחדר שלי אז אני מצליח לקלוט את זה לפי הצליל מהטלוויזה שהוא נחלש ומתחזק!

חחחח... וואי איזה אינסטנקט חייתי LOL...

פורסם

בקשר לטללוויזיה, אתה ממש ממש ממש ממש צודק, אני שומע את הצליל הזה בכל הבית שלי גם אם אני לא שומע את הטללויזיה בכלל, זה ממש מעצבן...

אבל לא ניסיתי להשתמש בזה. מוזר :x

פורסם

מה שהכי מבאס בחלומות זה שאתם חולמים על משהו ממש מצעותי בחיי היום היום (לא על חלליות) נגיד שקיבלתם מכונית חדשה ובחלום הכל ניראה מציאותי אתם מתעוררים ומיסתכלים מהחלון על החנייה ולא מבינים איפה האוטו החדש ?

בקשר לכוח , הוא קיים אבל האדם לא מספיק מפותח ורגיש בשביל להחוש בו אולי יוצאי דופן , והוא קיים לא רק ב מילחמת הכוכבים אלה גם בסדרות האנימה למשל דרגוןבול.

פורסם

תגידו לא לסמים!!!

פורסם

בקשר לכוח , הוא קיים אבל האדם לא מספיק מפותח ורגיש בשביל להחוש בו אולי יוצאי דופן , והוא קיים לא רק ב מילחמת הכוכבים אלה גם בסדרות האנימה למשל דרגוןבול.

דבר איתו:

http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;u=16703

אני מאמין שתסתדרו טוב מאוד ביחד.

ד"א, זה מופנה גם לפותח הדיון.

פורסם
  • מחבר

דבר איתו:

http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;u=16703

אני מאמין שתסתדרו טוב מאוד ביחד.

ד"א, זה מופנה גם לפותח הדיון.

מי הוא? ומה תפקידו?

ד"א אני שמח שאני לא המטורפף היחידי

ד"א מס' 2 גם אני מכיר את הקטע אם הטלויזיה אבל זה לא זה אני מדבר על בן אדם שמתקרב אליך ואתה מרגיש שנוחחותו

פורסם

חשבתי שנכנסתי לפורום "מדע וטכנולוגיה" ולא "דרמה ובדרנות".

פורסם

זה בדיוק מה שקורה לי!

גם לי יש את הקטעים שאני ישן ופתיאום יש איזה רגע שמישהו בחלום שלי מדבר אז אני שומע גם את ההורים שלי או משהו בכלל ברחוב אומר את אותו הדבר ואני מתעורר מזה ולא מבין מה זה!

לגבי ה"כוח" גם לי יש את זה אבל זה קורה בדרך כלל שהטלוויזה בסלון פועלת ואני בחדר שלי, עכשיו הטלוויזה מפיצה צליל מאוד גבוה מסויים (לרגישים שבינינו) ואז אם משהו עובר בחדר או מתקדם לחדר שלי אז אני מצליח לקלוט את זה לפי הצליל מהטלוויזה שהוא נחלש ומתחזק!

חחחח... וואי איזה אינסטנקט חייתי LOL...

שני המקרים המתוארים (לא באופן מדויק כמובן) קרו גם לי, אני שונא לשמוע צלילים גבוהים זה מחריש אוזנים :-\

פורסם

מדבר הבן אדם שנימק את קיום "הכוח" ע"י זה שהוא מופיע גם בסידרה מצויירת לילדים?

:nixweiss:

פורסם

דיי עד שיש נושא משעשע למה להרוס? דברו לעניין ופשוט תזרמו ואל תהרסו...

פורסם

:nixweiss:

מה? ::)

פורסם
  • מחבר

אדון DOGMA

מתכוון לאדון First Squad שבהתחלה אמר

מה שהכי מבאס בחלומות זה שאתם חולמים על משהו ממש מצעותי בחיי היום היום (לא על חלליות) נגיד שקיבלתם מכונית חדשה ובחלום הכל ניראה מציאותי אתם מתעוררים ומיסתכלים מהחלון על החנייה ולא מבינים איפה האוטו החדש ?

ואז אמר

Algorithm עכשיו זה יותר ברור? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים