פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים אני צריך לקנות מאוורים למודינג של מארז. רציתי רק לדעת אם יש מאווררים שקטים במיוחד מחברות מסוימות או שכולם אותו הדבר.
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים כל מאוורר מארז הוא שקט אבל אם אתה רוצה שקט של ממש לך על המאווררים של VANTEC
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים כל מאוורר מארז הוא שקט אבל אם אתה רוצה שקט של ממש לך על המאווררים של VANTEC אז נותרה רק האפשרות הזו :
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים כל מאוורר מארז הוא שקט אבל אם אתה רוצה שקט של ממש לך על המאווררים של VANTEC אז נותרה רק האפשרות הזו : או לבנות פאנבאס.
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים כל מאוורר מארז הוא שקט אבל אם אתה רוצה שקט של ממש לך על המאווררים של VANTEC אז נותרה רק האפשרות הזו : או לבנות פאנבאס. אבל הוא רוצהלקנות מאווררים שקטים לא נראה לי שיש לו מספיק ידע כדיי לבנות פאנבאס...
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים אני יכול לקנות פאנבאס וראיתי למחירה מאוררי TT האם הם טובים.פאנבאס קנוי לא שווה כלום. הכי טוב להכין לבד.
פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים אני ככה"נ מתכנן להביא כמות של מאוורר papst לארץ.דגמי ה 80 מ"מ12dBA@19cfm19dBA@27cfmכמו כן אולי גם דגמים עם מהירות משתנה (ע"פ חיישן טמפ')ואולי גם כמה מאווררי 120 מ"מ אולטרה שקטים.עם מישהו מעוניין לקנות זה יזרז את ביצוע ההזמנה!צרו קשר בהודעה פרטית..כמה שיהיה יותר אנשים כך המחיר פר מאוורר ירד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.