עבור לתוכן

NV30-DDRII+128BIT

Featured Replies

פורסם

לאחר שראיתי את החדשה, עלתה לי מחשבה:

מה הטעם בזכרונות כ"כ מהירים אם אין להם מספיק רוחב פס כדי להביא לביצועים אופטימליים במהירות הזאת?

מה דעתכם?

פורסם

the memory bandwide is around 10 Gb/s and the DDR II, though fast, very fast, is not that fast.

פורסם

לאחר שראיתי את החדשה, עלתה לי מחשבה:

מה הטעם בזכרונות כ"כ מהירים אם אין להם מספיק רוחב פס כדי להביא לביצועים אופטימליים במהירות הזאת?

מה דעתכם?

יש לי שאלה: כמה רוחב פס זה מספיק, לדעתך?

פורסם

אין כזה דבר מספיק בשוק החומרה. ובטח שלא בשוק הגרפיקה! הם אמורים להוציא את המקסימום ולא מה שיספיק לך...

פורסם

128/8*1G = 16GB/S

היתה גם כתבה על שימוש בטכנולוגיה של חברת GIGAPIXEL אשר NVIDIA מחזיקה בכל הפטנטים שלה לאחר קנית 3DFX שמאפשרים ניצול יעיל יותר של רוחב הפס - לא הגדלה של רוחב הפס הקיים אלא הקטנה של רוחב הפס הדרוש כמו ש LMA ו LMAII עושות כבר היום.

מה התועלת ב DDRII נראה כשהכרטיס יצא.

פורסם

ומה לחברת ATI אין טכנולוגיה ששומרת רוחב פס זיכון... ::):lol:

פורסם

יש (Hyper Z), אבל של NVIDIA מתקדמת יותר (אפילו ה LMAII של ה GF4).

פורסם

אולי יש לזה גם קשר לכך שהכרטיס אמור להיות בעל זוג ליבות או יותר...

פורסם

אתה ידעת שהטכנולוגיה הראשונה של NVIDIA והיא ה-LMA הייתה גרוע יותר מזו של ATI !!!

פורסם

אתה ידעת שהטכנולוגיה הראשונה של NVIDIA והיא ה-LMA הייתה גרוע יותר מזו של ATI !!!

NVIDIA היו הראשונים ליישם את הרעיון בכלל, כשהם הוציאו את ה LMA בסדרת ה GF3 לא היה ל ATI שום דבר דומה בכלל.

פורסם

LMA ו-HyperZ הם שני דברים שונים לגמרי (שנועדו לעשות את אותו הדבר). LMA נועד לאפשר תעבורת נתונים מהירה באופן כללי, ו-HyperZ נותן תעבורת נתונים מהירה יותר אך ורק לנתוני ה-ZBuffer.

ד"א, HyperZ היה קיים לפני LMA, עוד בתקופת ה-Radeon הראשון (שהתחרה ב-Gf2GTS).

פורסם

LMA ו-HyperZ הם שני דברים שונים לגמרי (שנועדו לעשות את אותו הדבר). LMA נועד לאפשר תעבורת נתונים מהירה באופן כללי, ו-HyperZ נותן תעבורת נתונים מהירה יותר אך ורק לנתוני ה-ZBuffer.

yes, indeed.

פורסם

yes, indeed.

טוב :-[

אבל ה LMA יותר מורכב מזה, הוא גם מפצל את הזיכרון מ 128 ביט ל 4X32 ביט (CROSSBAR MEMORY) וגם דוחס את נתוני ה Z ב LOOSLESS COMPRESTION ביחס של 1:4 בקירוב.

לינק

פורסם

אני חושב שקראתי איפשהו שהראדון יתמוך בDDR II זה נכון?

פורסם

הליבה של ה R300 כנראה תומכת ב DDRII אבל בינתיים אין תאריך ליציאה של כרטיסים שמנצלים את זה.

אולי הרידאון 10,000.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים