עבור לתוכן

קניתי צורב LiteOn 40x12x48 צרבתי כמה צריבות ועכשיו עושה לי בעייה....

Featured Replies

פורסם

אני צורב עם nero עשיתי מאז שקיבלתי אותו איזה 15 צריבות ועכשיו עושה לי בעייה כזאת:

אני בא לצרוב הכל טוב מתחיל לצרוב מגיע לאחוז אחד ואז זה כאילו לא צורב האחוז לא עולה הזמן של הצריבה זז ולא נגמד והמחשב לא תקוע

מה הבעייה של זה??? בבקשה אנשים אתם מבינים יותר ממני תעזרו לי!

פורסם

המממ... נשמע כיאילו יש לך בעיית buffer underrun והצורב נתקע עם ההגנה נגד זה ומחכה למידע.

אני לא בטוח מה גורם לזה אבל תנסה לצרוב על מדיה אחרת או מידע אחר.

פורסם

גש ללוח בקרה -> מערכת -> מנהל ההתקנים.

במנהל ההתקנים, תחת החוצץ DVD/CD-ROM Drives, בחר את הצורב שלך ותכנס למאפיינים שלו.

שם גש לחוצץ Settings ווודא שה DMA לכונן הצורב שלך מאופשר.

אם מדובר באחת ממע' ההפעלה Win2K/WinXp, גש במנהל ההתקנים לחוצץ IDE ATA/ATAPI Controllers ודאג לאפשר בכל בקרי ה IDE שברשותך (Primary & Secondery) את האפשרות "DMA IF AVAILABLE".

פורסם

אם זו בעיית Buffer, זה עצוב..

נפתרה הבעיה?

פורסם

היי,

לפני יומיים התקנתי את אותו הצורב בדיוק ויש לי בעייה מוזרה ביותר:

ה"המשחב שלי" או "סייר הווינדוס", או כל תוכנה בווינדוס שמסיירת בין התיקיות לא מוכנים להיכנס לדיסק שאני שם בכונן הצורב, אך משום מה, תוכנות צד שלישי כמו ACDSEE וWINDOWS COMMANDER והנרו מסתדרים עם קריאת דיסקים בלי בעייה ונותנים לי לגשת לקבצים שבדיסק.

למישהו יש מושג מה הבעייה?

פורסם

גש ללוח בקרה -> מערכת -> מנהל ההתקנים.

במנהל ההתקנים, תחת החוצץ DVD/CD-ROM Drives, בחר את הצורב שלך ותכנס למאפיינים שלו.

שם גש לחוצץ Settings ווודא שה DMA לכונן הצורב שלך מאופשר.

אם מדובר באחת ממע' ההפעלה Win2K/WinXp, גש במנהל ההתקנים לחוצץ IDE ATA/ATAPI Controllers ודאג לאפשר בכל בקרי ה IDE שברשותך (Primary & Secondery) את האפשרות "DMA IF AVAILABLE".

זה שבמודעה מעליי

תנסה את מה שרוקפורד אומר פה

זה יכול לעזור לך ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים