פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ואני עכשיו מתחיל להתעניין בכל מיני חברות וחלקים טובים ופחות טוביםמי החברות השולטות בחלקי ההארד דיסק?ואיזה הארד דיסקים מומלציםאני שמעתי על חברה maxtorמה אתם חושבים?
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים לא חסר WD/MAXTOR/SAMSUNG.....וכול החברות שוות +- ....(אם אתה לוקח אותו ממשק/גודל..וכו)...לך על מה שבמחיר טוב ואחריות ארוכה יותר...ותעשה חיפוש יש המון המלצות ודיונים על העניין...
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים מחבר אפשר איזה קישור לאתר שמוכר\ או לכתבה בנושא של הארד דיסק של חברת maxtor?
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים יש לי שאלה שקשורה גם לדיסקים קשיחים ,היה לי עד עכשיו במחשב כונן אחד של 80 ג'יגה , בעקבות חוסר מקוםהוספתי למחשב עוד כונן של 320 ג'יגהwd ys 16 mb sata2 raidעכשיו מה שעשיתי זה פשוט העברתי את כל הדברים שהיו לי בכונן הישן לחדש כדי לפנות ממנו מקוםועכשיו הווינדוס יושב בכונן הישן עם 50 ג'יגה פנוי בכונן ,אבל האם כדאי להתקין את הווינדוס מחדש בכונן של הדיסק קשיח החדש ? המחשב יעבור יותר מהר ככה בגלל ה 16 mb ?או שזה לא משנה ואפשר להשאיר בכונן הישן , למרות שלא עשיתי פרמוט איזה 8 חודשים...
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים אם תתקין את מערכת ההפעלה על החדש יהיה שיפור (לא ידוע אם תרגיש בו ממש) אבל אמור להיות.....ואל תשכח לחלק אותו למחיצות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.