עבור לתוכן

קרבי או י"ג

Featured Replies

פורסם

אני עומד עכשיו בפני השאלה הזו אני חושב בפעם האחרונה שאני יכול להשפיע, הבעיה שאם אני אשפיע

ההשפעה תיהיה חד משמעית לפה או לפה.

אנשים שבקרבי או שעושים י"ג מחשבים תנו חוות דעת כן או לא והסביר לא לזרוק באוויר.

אנשים שלא בקרבי או לא עושים עתודה טכנולוגית דעתכם לא נחוצה פה, על אחת כמה וכמה מי שלא התגיס!!!

• תגובות 69
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אנשים שלא בקרבי או לא עושים עתודה טכנולוגית דעתכם לא נחוצה פה, על אחת כמה וכמה מי שלא התגיס!!!

אל תצפה ליותר מדי תגובות אחרי משפט כזה, גם מאלה שיש להם את התשובה.

פורסם

וואי אני גם בדיוק באותה הדילמה.....

מצד אחד יש קרבי.. (מי שחלם גבעתי.. מי שנשם גבעתי :) )

מצד שני יש יג'.. ואז אפשר גם להתמיין לתוכניתן של בסמ"ח..

וזה מחרפן אותי אני לא יודע מה להחליט.........

תכלס זה תלוי מה אתה רוצה יותר.. אם אתה רואה את עצמך בתחום המחשבים בעתיד.. היג' יכול לאפשר לך להשיג לא מעט בצבא מבחינה הזאת.. וזה יכול להיות אחלה קרש קפיצה לעתיד מקצועי...

פורסם

אתה יכול לעשות גם וגם, זה תלוי רק בך.

שירתו איתי אנשים גם אחרי י"ד וגם אחרי תואר ראשון...

פורסם

לפי דעתי האישית.. ויכול להיות שזה לא מעניין אף אחד, זה נראה לי הכי בזבוז בעולם לעשות הנדסאי ואז שירות קרבי, כי גם הוא שורף איזה שנתיים עד שהוא מתגייס.. וגם אחרי 3 שנים בקרבי בלי תעסוקה במקצוע שאותו הוא למד אני בספק רב מה הוא יזכור מהלימודים שלו

פורסם
  • מחבר

StoneFox

מצטער מאד שכאשר אני מבקש חוות דעת לגבי מאזדה 5 אני מבקש ממני שנהג עלייה.

וכאשר אני מבקש חוות דעת לגבי זה או זה אני מבקש ממי שהיה שם.

ולא מילדי זון בני 14, או אנשים בצבא שהלכו להיות נהגי בוס, תודה אבל לא תודה >:(

ד?ימ?ש??ק?י

תודה על העצה, אבל חסר פרקטיקה.

פורסם

שמע, מן הסתם אנשים שהולכים לקרבי אחרי י"ד\תואר ראשון כמו שאמרתי מחלידים בזמן הזה ורובם גם ממשיכים לקצונה.

אחרי שמשתחחרים עושים חזרות וחוזרים לדברים שלמדו... כן חסר ניסיון תעסוקתי בתחום, אבל אין מה לעשות זו הבחירה שלך, להתחיל לעשות קריירה מעכשיו או גם לתרום למדינה.

פורסם

למה לעשות יג' זה לא לתרום למדינה? והצבא מנצל אותו לעוד 9 חודשים של קבע ...

כל תפקיד בצבא תורם.

לפי דעתי אם מישהו רוצה להיות קרבי אז שיהיה קרבי עכשיו וילמד אחר כך.. עדיף

פורסם

לא תמיד מחתימים קבע, תלוי בתפקיד.

פורסם

זה כבר תלוי אם הצבא רוצה לנצל עוד קצת את אותו בחור.... :)

פורסם

אם יש לך אפשרות ויכולת להיכנס לסיירת, לא סתם יחידה גולני או משהו כזה שאתה תקוע בשמירות אני ממליץ לך לנסות להיכנס לסיירת ועל אחת כמה וכמה לעילית של העילית (שייטת 13, מטכל). אם אין לך יכולת להיכנס לסיירת או שבכלל תכנות הרבה יותר מעניין אותך מלעשות פעולות רציניות אז לך כמובן ליג.

למי ששאל מה נותן יג ,קודם כל זה נותן תעודה של תכנאי עכשיו זה גם תוסף של משכורת בקבע וגם תוספת משכורת לאחרי הצבא, אה גם זה מבטיח שתילך למקצוע שלמדת כי אם לא יכול להיות שישימו אותך קרבי(יש מקרים)

פורסם

StoneFox

מצטער מאד שכאשר אני מבקש חוות דעת לגבי מאזדה 5 אני מבקש ממני שנהג עלייה.

וכאשר אני מבקש חוות דעת לגבי זה או זה אני מבקש ממי שהיה שם.

ולא מילדי זון בני 14, או אנשים בצבא שהלכו להיות נהגי בוס, תודה אבל לא תודה >:(

ד?ימ?ש??ק?י

תודה על העצה, אבל חסר פרקטיקה.

השאלה הזו היא לגבי דעה והדעה של מישהו שלא עבר את זה עדיין לגבי זה יכולה להיות משמעותית כמו של מי שכבר עבר את זה.

זה כמו השאלות בפורום של "מה עדיף, כרטיס X או כרטיס X?" אתה לא חייב שיהיה לך את שני הכרטיסים האלו כדי לענות על השאלה, אתה צריך רק לדעת מה היתרונות וחסרונות בלבחור בזה או בזה.

פורסם

את האמת?

לפי דעתי חבל לבזבז עוד זמן גם על י"ג, נכון שזה נותן לך פה ושם יתרונות, אבל אני היית מעדיף שירות קרבי.

ההחלטה תהיה הרבה יותר קשה אחרי י"ג מאשר עכשיו.

זה הכל תלוי במה שאתה רוצה, אנשים יתנו לך דעות ואתה תשתגע איתם, תחליט אם בא לך על עתודה או כבר להמשיך את הדרך לקרבי.

ד"א - מה הפרופיל שלך והקב"א?

פורסם
  • מחבר

אני דווקא די מסכים עם SweeT_EviL, אם הייתי עובר יום סיירות וגיבוש של אחת מהגדולות הייתי הולך לזה גם אבא שלי תמך בזה.

אבל מאחר והצבא החליט שלא בא לו לתת לי יום סיירות לא משנה מה עשיתי ומגיע לי.

אז אני אמרתי, שאם צהל מתחיל ככה להשתין עליי על ההתחלה, כדאי שאני אחשוב רק על עצמי ישר.

לגבי מגלן אגוז והלאה, אף אחד לא מבטיח לך שתגיע לזה.

GD

זו הטעות שלך, זה לא מדע מדויק כאשר לאחד יש 64 ביט ולאחר 128.

ואת היתרונות והחסרונות אני כבר יודע ( קרי הנתונים היבשים 64 ו128 ביט, מה שרציתי לדעת זה אייך זה באמת משתלב במערכת)

ואת זה יודע רק מי שקנה את הכרטיס ובדק אותו.

תודה לכולם, נתתי את קולי לעתודה, עכשיו הכל בידיי שמיים, או יותר נכון מישהו בבקום :P

מי יתן ודרכי תצלח או לפה או לפה.

עריכה:

82

54

פורסם

חבל, נתונים טובים..

שמע, לא כל אחד מקבל גיבוש ואפשרות לזה, זה בונוס שבבונוס - אל תחשוב שהצבא השתין עלייך, הוא לא נותן לכולם את זה.

לעומת זאת אתה יכול להגיע לגולני, גבעתי, צנחנים ותעשה שם שירות טוב, אתה תצא מרוצה.

בכל מקרה, בהצלחה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים