עבור לתוכן

האם יש מצב שהמלחמה תתחיל עוד פעם

Featured Replies

פורסם

:nixweiss: לפני כמה ימים חזרתי מי הרצות הברית לא הייתי פה בצפון חוץ מהימים הראשונים של המלחמה

יש לי שאלה יש מצב שהמלחמה תפרוץ עוד פעם?

פורסם

שום דבר לא נפתר, בהחלט יש סיכוי שמלחמה תפרוץ שוב.

פורסם

אני מאוד מקווה שכן, במלחמה האחרונה לא גייסו אותי (מה שווה הכשרה של לוחם אם כשיש מלחמה לא נותנים לי להילחם?) , ובכנות, אני ממש מתגעגע להרגשה שמתלווה לפעולה של לפוצץ את המוח של האוייב מ-100 מטר דרך טריג'יקון, וממש מזמן לא יצא לי להרוג איזה חיזבאללון.

פורסם
  • מחבר

אתה מקווה שכןןן??? אתה משוגע אתה רוצה שחיילים יהרגו?

פורסם

אני גם מקווה שהיא תחזור.

אתה אומר "אתה רוצה שחיילים יהרגו??" בפליאה

אבל העובדה היא שהפסקת האש הזו שווה לתחת, חיזבאללה עדיין מנסה להתחמש, ואם פשוט נשב ונשתוק- עוד 6 שנים (או פחות הפעם) נעבור שוב את אותו סיפור, עם מספר קורבנות גבוה יותר.

פורסם

יש סיכוי טוב שאם היא תפרוץ שוב אז זה יהיה מחר....ה22/08/06 שזה תאריך מאוד קדוש למוסלמים ודיברו עליו כתאריך של תקיפה אירנית.....

מה שאומר שיש מצב שזה היום האחרון שלנו:-) תתחילו להתפלל!! :smile1:

בכל אופן זה עניין של זמן עד שתיהיה שוב מלחמה...שעות,ימים שבועות,חודשים זה הכל עניין של הזמן...המלחמה הגדולה בפתח..

פורסם

השאלה היא לא "אם", השאלה היא "מתי".

פורסם

עדיף כבר להיכנס בפרסי, זה יותר קל.

פורסם

קלי קלות. רק מנדנדים לבוש ;D

פורסם

:)

הרבה יותר קל להילחם נגד מדינה מאשר בארגון טרור שנמצא בתוך מדינה שאתה לא רוצה להזיק לה (באופן ישיר בכל מקרה).

במיוחד שהדוד סאם יבוא לעזור, הם רק ממתינים שהפרסי יעשה איזו טעות כדי להוריד עליו גשם שם פצצות.

פורסם

אני מאוד מקווה שכן, במלחמה האחרונה לא גייסו אותי (מה שווה הכשרה של לוחם אם כשיש מלחמה לא נותנים לי להילחם?) , ובכנות, אני ממש מתגעגע להרגשה שמתלווה לפעולה של לפוצץ את המוח של האוייב מ-100 מטר דרך טריג'יקון, וממש מזמן לא יצא לי להרוג איזה חיזבאללון.

אני אחזור על אימרה שאני אומר הרבה בזמן האחרון

"רק טיפש מייחל למלחמה"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים