פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים לפני כמה ימים חזרתי מי הרצות הברית לא הייתי פה בצפון חוץ מהימים הראשונים של המלחמה יש לי שאלה יש מצב שהמלחמה תפרוץ עוד פעם?
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אני מאוד מקווה שכן, במלחמה האחרונה לא גייסו אותי (מה שווה הכשרה של לוחם אם כשיש מלחמה לא נותנים לי להילחם?) , ובכנות, אני ממש מתגעגע להרגשה שמתלווה לפעולה של לפוצץ את המוח של האוייב מ-100 מטר דרך טריג'יקון, וממש מזמן לא יצא לי להרוג איזה חיזבאללון.
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים אני גם מקווה שהיא תחזור.אתה אומר "אתה רוצה שחיילים יהרגו??" בפליאהאבל העובדה היא שהפסקת האש הזו שווה לתחת, חיזבאללה עדיין מנסה להתחמש, ואם פשוט נשב ונשתוק- עוד 6 שנים (או פחות הפעם) נעבור שוב את אותו סיפור, עם מספר קורבנות גבוה יותר.
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים יש סיכוי טוב שאם היא תפרוץ שוב אז זה יהיה מחר....ה22/08/06 שזה תאריך מאוד קדוש למוסלמים ודיברו עליו כתאריך של תקיפה אירנית..... מה שאומר שיש מצב שזה היום האחרון שלנו:-) תתחילו להתפלל!! בכל אופן זה עניין של זמן עד שתיהיה שוב מלחמה...שעות,ימים שבועות,חודשים זה הכל עניין של הזמן...המלחמה הגדולה בפתח..
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים הרבה יותר קל להילחם נגד מדינה מאשר בארגון טרור שנמצא בתוך מדינה שאתה לא רוצה להזיק לה (באופן ישיר בכל מקרה). במיוחד שהדוד סאם יבוא לעזור, הם רק ממתינים שהפרסי יעשה איזו טעות כדי להוריד עליו גשם שם פצצות.
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים אני מאוד מקווה שכן, במלחמה האחרונה לא גייסו אותי (מה שווה הכשרה של לוחם אם כשיש מלחמה לא נותנים לי להילחם?) , ובכנות, אני ממש מתגעגע להרגשה שמתלווה לפעולה של לפוצץ את המוח של האוייב מ-100 מטר דרך טריג'יקון, וממש מזמן לא יצא לי להרוג איזה חיזבאללון.אני אחזור על אימרה שאני אומר הרבה בזמן האחרון"רק טיפש מייחל למלחמה"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.