עבור לתוכן

100% CPU כמעת תמיד!

Featured Replies

פורסם

שלום

היום ואתמול התחלתי להרגיש קצת עומס על המחשב ועכשיו שפתחתי את מנהל המשימות ראיתי שהCPU שלי כמעת כול הזמן על 100% לפעמים הוא יורד לכמה דקות ואז חוזר

בדקתי וירוסים טרוינים וכדומה.

מה שחשוב לציון שבמנהל המשימות לא רשום לי איזה תהליך הוא לוקח את הCPU

מה עוד אני יכול לעשות?

תודה מראש

פורסם

כנס לתסק מנגר ומשם לפרוסס התראה איזה תהליך מצריך מהמעבד שלך להתעמץ כלכך.... וכבה אות בעזרת סימונו ולחיצה על אנד פרוסס אבל לפני כן קח את שמו וזהה אותו כי לרוב אלו וירוסים.... ואז בטל את עליתו עם המחשב ואז מחק אתו ממקמו מקשיח בעזרת חיפוש

אבל רק אם זה וירוס (אחרי חיפוס בגוגל ווידוי כי מדובר בוירוס או ספאם אחר כלשהו)

עריכה: ותגיד לי אם הסבכת

פורסם
  • מחבר

אמרתי כבר למעלה לא ראים שם אף תהליך שמעמץ את המעבד ככה כולם על 0% ויש אחד או שתיים שהם קופצים לעפמים מקסימום ל8%

יש לי אחד שהוא לוקח 99% בשם תהליך לא פעיל של המערכת אבל הוא תמיד לכך ככה ובסיכום הוא לא מראה שהוא לוקח משאבים

פורסם

תהרוג אותו ותראה מה קורה

פורסם

תהרוג אותו ותראה מה קורה

נו באמת.... אל תהיה דביל....

אמרתי כבר למעלה לא ראים שם אף תהליך שמעמץ את המעבד ככה כולם על 0% ויש אחד או שתיים שהם קופצים לעפמים מקסימום ל8%

יש לי אחד שהוא לוקח 99% בשם תהליך לא פעיל של המערכת אבל הוא תמיד לכך ככה ובסיכום הוא לא מראה שהוא לוקח משאבים

זה אומר שנשאר לך 99% מהמערכת... כלומר אם יש תהליך כלשהו שנגיד לוקח 30% אז התהליך הלא פעיל יראה 70% כי זה מה שנשאר מה100%...

אי אפשר לסגור את זה כי זה לא תהליך, זה מראה כמה אחוז ניצול מערכת נשאר לא בשימוש

פורסם
  • מחבר

טוב עכשיו אני ראה דבר מוזר כשהCPU שלי על 0-5% התהליך ההוא של המערכת הוא על 90% בערך אבל כשהמערכת על 100% הוא יורד ל0%!!!

הינה תמונה של שני המצבים

זה של מצב ה100%

http://img528.imageshack.us/my.php?image=aao3.jpg

זה של מצב "רגועה"

http://img241.imageshack.us/my.php?image=apc9.jpg

מה לעשות!!!

עריכה:

אההה אבנתי אבל עדין הבאתי 2 תמונות של שני המצבים ותראו שהתהליכים הם בשניהם על 0% לרוב

פורסם

under services (control panel-admin...-services) disable indexing (cisvc.exe)

stop and disable...

פורסם
  • מחבר

תודה!

פורסם

התהליך SYSTEM IDLE PROCESS מראה כמה אחוזים פנויים כרגע, לא כמה בשימוש! כמה פעמים אפשר ליפול על זה?

פורסם

היתה לו בעיה אחרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים