עבור לתוכן

שאלה לגבי ה 7950GT

Featured Replies

פורסם

אני כבר לא מבין מבחינת חוזק של כרטיס מה יותר שווה הכרטיס החדש 7950GT או ה x1900xt של ati

או שבכלל עדיף לחכות לכרטיסי ה dx10 דיצאו מתי? מישהו יודע?

פורסם

הכרטיס המדובר הוא GeForce 7950GT, שאמור להציג ביצועים ברמה שבין 7900GT ובין 7900GTX.

ה-x1900xt כמובן חזק יותר.

DX10 ייצא כנראה בתחילת 2007 יחד עם WinVista. אני מציע לך לעשות חיפוש בקשר לנושא הזה.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם שווה לחכות,

הכוונה אם אני קונה מחשב חדש עכשיו אז אולי להשקיע קצת פחות על כרטיס מסך ואז לקנות משהו מפוצץ או שלא יהיה ממש הבדל משמעותי ולקנות עכשיו כרטיס מפוצץ

פורסם

אתם חושבים שגם יהיו כרטיסים עם תמיכה בDX10 לאפיק AGP? ואם יהיה זה יהיה משתלם?

פורסם

^^^

לאולא (תלוי במחיר )

פורסם

לא ניראה לי שיהיה כרטיסים לagp.... ואם יהיה הם יעלו מלא! ! תיראה תלוי אם המערכת שאתה מיתכוון לקנות עכשיו היא קונרו +2gb זיכרון אם sata 2 וכו

אז כדי לך לקנות עכשיו 7600GT שאני בטוח שיספק אותך עד dx10 + שנה+-

פורסם
  • מחבר

אני ממש בהתלבטות, אין לי מושג איזה כרטיס מסך לקנות

פורסם

לפי דעתי כדאי לקנות 1900xt ולא לחכות כיוון שלכל המשחקים שיפותחו בלפחות 3 השנים הבאות תהיה תמיכה ב-DX9. מה גם שיש כרגע מעט מאד משחקים שמפותחים ל-DX10 ואתה סתם מפסיד את החוויה.

פורסם
  • מחבר

נשמע הגיוני

עכשיו עוד משהו, הסתכלתי בנועה וראיתי המון כרטיסי 1900 שמומכרים מ 1700 ל 3500 בערך

מה ההבדלים? מה מומלץ וכאלו

פורסם

מומלץ את ההכי זול / אחריות 3 שנים.

הכרטיס שעולה 1700 הוא גרסת ה-GT. מאד מומלץ לקחת את הכרטיס הזה כיוון שהוא בא עם גוף קירור שקט ואיכותי ואחריות לשלוש שנים.

עריכה: מומלץ את ההכי זול כיוון שאין הבדל בביצועים חוץ ממהירויות שעון גבוהות יותר במקרים מסויימים(את זה כמובן אפשר לעשות לבד) ותוספות שבאות עם הכרטיס(כגון משחקים ותוכנות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים