עבור לתוכן

עזרה בהרכבת השילוש הקדוש בתקציב של עד 3500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

בבקשה תעזרו לי להרכיב את השילוש הקדוש מבוסס על מעבד אינטל(ואינטל בלבד) הכי טוב שאפשר לקנות כיום...

מטרת המחשב תהיה למשחקים כבדים בעיקר.

אני מחפש הצעה טובה שאני יוכל להמשיך עם הלוח המעבד והזכרונות לזמן ארוך אך גם שאני יוכל לשדרג בשעת הצורך....

פורסם

אתה בטוח שאתה רוצה להשקיע 3500 ש"ח רק על שלוש חלקים?? לי נשמע מוגזם...

פורסם
  • מחבר

כמה היית משקיע?

אני רוצה מחשב טוב שיחזיק לי לשנה או שנה וחצי הקרובה בלי שידרוגים....אבל אחר כך שהשידרוגים יהיו אפשריים עם הרכיבים האלו...

פורסם

מעבד פנטיום 4 2.53GHz, אין מה להוסיף, המלך בישראל. 1700 ש"ח.

לוח אם ASUS P4T533 שתומך בזכרונות RDRAM PC1066 32BIT החדישים והמהירים, ובא איתו על הלוח זיכרון 256MB כזה איכותי של סמסונג. זה השילוב המהיר ביותר לפנטיום 4. הלוח עולה 1800 ש"ח (יקר, בגלל העובדה שבא איתו זיכרון מאוד מאוד איכותי שמתאים ללוח).

1700+1800=3500 ש"ח בדיוק.

תהנה ממערכת ביצועיסטית.

פורסם

LOL- לא..

בדיוק הGB (גרניט באי) לפני יציאה..והמערכת מבוססת הRDR תלך לאבדון מבחינת אופציות שידרוג עתידיות, ככה שמה שכדאי לעשות ז האו לחכות מעט להופעת לוחות מבוססי ה"גרניט" או לקנות כרגע לוח זול וטוב, ובעת הצורך לשדרג-

אני הייתי ממליץ על השילוב הבא:

2.226\2.4\2.53

Gigabyte 8SG667

XMS3200 C2

הלוח הנ"ל של הג'יג הבייט הוא הלוח מבוסס ה648 הכי טוב שיצא עד עתה..והיחיד שמאפר להריץ את הזיכורן ב400 ויותר ללא בעיות מיוחדות.

נ.ב- לא הייתי הולך על הP4T533 גם בעיניים עצומות עקב הבעיותהענקיות איתו (אי יציבות במהירויות התחלתיות למשל) עקב זה שהלוח עושה שימוש רק בשני "מחוללי הפסק", לעומת 3 בלוחות אחרים (אביט משתמשים ב4).

לסיכום IBROW- בדוק לפני שאתה ממליץ.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לקנות עכשיו מחשב ובעוד זמן קצר כבר להתחיל להחליף חלקים....אין לי בעייה לחכות

מה זה בכלל גרניט באי?

פורסם

ללכת על זיכרונות DDR ! לא להתקרב ל-RDRAM . כמובן אופציות השידרוג טובות יותר.

לוח של GB - עבור פנטיום אפשרות מעולה!

פורסם

אני לא מתכוון לקנות עכשיו מחשב ובעוד זמן קצר כבר להתחיל להחליף חלקים....אין לי בעייה לחכות

מה זה בכלל גרניט באי?

ranite-Bay:

Dual channel ddr...

פורסם
  • מחבר

אבל אמרו לי שזיכרונות הddr אינם מפיקים את המיטב ממעבד פנטיום 4

אם כבר לוקחים ddr לא שווה ללכת על האת'לון?

פורסם

עשו ב ANANDTECH השואה בין SIS648 (עם DDR) ו i850E(RDRAM ) וההבדל היה די זניח - פחות מ 5% ...

ככה שלדעתי עדיף DDR בגלל ההבדל הדי גדול במחיר

פורסם

מי אמר שהוא יירצה לשדרג?

וRDRAM ממש לא הולך לאיבוד..... את זה גם אמרתם לפני שנתיים.......

אתה פשוט מאלה שלא רוצים להמליץ לאנשים משהו יותר טוב ממה שיש להם כי אתה תקנא.

המערכת שהצעתי לו כופלת בביצועים את מה שאמרת, גם זכרונות RDRAM 32BIT שמעבירים 4.2GB ולא 2.7GB במקרה הטוב אצל DDR.

פורסם

אבל אמרו לי שזיכרונות הddr אינם מפיקים את המיטב ממעבד פנטיום 4

אם כבר לוקחים ddr לא שווה ללכת על האת'לון?

נכון חלקית, אבל המון אנשים בוחריםב הם עקב אופציות השידרוג ויכולות הO\C.

המלצתי לך החלקים האלו כיוון שבעוד חודש-חודשיים יגיעו לארץ לוחות מבוססי גראניט באי- מה שאומר..DDR בשני ערוצים (כפול רוחב פס), מה שדוחק אתה RDR החוצה לגמרי עקב המחיר הגבוה..והDDR יספקו את כל רוחב הפס שהP4 "צורך".

IBROW, רובח הפס הוא תיאורטי, ובמאת שחודשיים שלמים הוא יוכל לחיות עם רוחב פס תיאורטי של 3.2 ג'יגה בייט לשנייה- גם ככה ההבדל הוא עד 7% עקב הCL הגבוה של הRDR.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים