פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים על מפרט כזה של:p4 3.0 HT prescott2GB of ramוספק ENERMAX LIBERTY 400Wהכרטיס יעבוד טוב? ולא יהיה לו צוואר בקבוק בשום נושא? הוא ינוצל בימלאו? או בחלק גדול מכוחו? ???ואם זה חשוב הלוח אם הוא MSI COMBO 915P
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים המעבד מגביל אותו מאודיש לי כזה מעבד והוא מגביל קצת את 7600GTאז הוא מגביל הרבה יותר את ה7950
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים במחיר של הכרטיס הזה אתה יכול לשדרג את כל המחשב, דבר שיהיה יותר חכם לדעתי.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מחבר יש לי דרך להשיג אותו לא משנה הכסף אבל המעבד יגביל אותו הרבה מאוד? למעבד אין כמעט השפעה במישחקים שאתה משחק על גרפיקה גבוהה!!! :-\
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים יש לי דרך להשיג אותו לא משנה הכסף אבל המעבד יגביל אותו הרבה מאוד? למעבד אין כמעט השפעה במישחקים שאתה משחק על גרפיקה גבוהה!!! :-\עם כרטיס חזק גם בהגדרות דיי גבוהות יש השפעה למעבד...וכן הוא כניראה כן יגביל ..
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מחבר אבל המעבד לא גרוע ואני מוכן שלא ינוצל כרגע ב100% עד שאני אקנה קונרו אבל כרגע לפחות 90% ממנו יספיק לי בהחלט
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מחבר הכרטיס חייב לוח SLI או שהוא יכול לעבוד על הלוח שלי? כי שמעתי שגם ככרטיס יחיד כיביכול הוא צריך לוח SLI!
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אין צורך להגיב פעמיים! יש כפתור עריכה...אתה צודק...צריכים לוח תומך SLI כי זה כרטיס כפול ליבה
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אין צורך להגיב פעמיים! יש כפתור עריכה...אתה צודק...צריכים לוח עם מדבקה שכתוב עליה SLI כי nVIDIA רוצים עוד כסף.תוקן.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים ת'אמת גם אני התפלאתי כשאמרו מעליי שהו יגביל..אומנם לא מעבד מהשורה הראשונה..אבל זה לא בדיוק גם סלרון...ועוד 2 ג"ב...וקראתי המון הודעות שאמרו שהמעבד לא מגביל...אומנם לא דיברנו על הכ.מסך הזה..אבל היו מקרים ששמו כרטיס כמו 7600GT על סמפרון או משהו כזה..לדעתי לא תהיה הגבלה.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אין צורך להגיב פעמיים! יש כפתור עריכה...אתה צודק...צריכים לוח תומך SLI כי זה כרטיס כפול ליבההכרטיס לא חייב שום לוח SLI.. הוא יכול ליפעול על כל לוח PCI רגיל, זה מה שמיחד אותו מכל כרטיס כפול ליבה שהיה עד היום וזו גם הסיבה שהוא היחיד שיכול ליפעול ב Q-SLI.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים ה prescott יגבילאני הייתי צריך לעשות לו אובר קלוק כדי שלא יגביל את ה7600GT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.