עבור לתוכן

הרכבתי מערכת סאונד על האופניים, עכשיו אני צריך שתעזרו לי להכין מגבר להעלת העוצמה

Featured Replies

פורסם

לא, מכונית החלומות שלי זה מכונית איכותית עם מנוע חזק טורבו ספוילר חצאיות נאונים פילטרים ג'אנטים וחולי מה זה משנה.

האמת החלום שלי זה אמריקאי קבריולט בקיצור זה לא הרקע לעיניין.

חחח בדיוק כמו שK4rP4D חשב..

אוטו של ערסים......

פורסם

קרפדה טועה אבל גם צודק

הוא לא צריך לבוא ככה ברוע

אבל מה שהוא אמר לך שים אוזניות זה נכון

מכונית חלום הרג אותי חח קורע :yelclap:

נכון שיש לי גם שגיאות כתיב אבל אתה צריך לשים לב כי יש לך טיפה יותר מידי תישב שניה תיסתכל מה אתה רושם ותראה

הכל לטובה

פורסם

תודה על המיפרט שהכנתה, כיאלו אני צריך ליקנות מגבר של רכב?

אתה לא יכול להראות לי תתהליך של כל הרכיבים האלו..

אני חושב שזה ילך ככה המצבר יספק מתח למגבר הדינמו יטעין תמצבר והמגבר יספק תרמקולים. ככה זה אמור ללכת אם אני לא טועה?

לא חייב מגבר של רכב , כל מגבר יעשה את העבודה , אפשר אפילו להכין בבית אבל תצתרך הרבה להזיע.

דינמו על הגלגל האחורי מתחבר למצבר שיושב ב"תא מטען" של האופנים , המצבר מתחבר למגבר ומהמגבר לרמקולים .

http://www.getit.co.il/ie2/Direct.asp?PID=16742&ref=12

פורסם

מעניין שאף אחד לא אמר לך פה שיגנבו לך את זה.

אם לא יצליחו לגנוב אז תמיד יש את האלה שיהרסו... אז קח בחשבון איפה אתה שם אותם.

פורסם

אוף טופיק

איזה מוזיקה אתה שומע?

סתם מעניין אותי לדעת

פורסם

אני דווקא שמח בקשר לרעיון של הרמקולים ומגבר על האופניים

ככה אני יכול לשמוע מוזיקה בחינם שאני הולך ברחוב ומישהו נוסע לידי

ואם הוא שומע דברים שאתה מעדיף לירות כדור בראש מלהקשיב להם?

הרעיון לא טוב פשוט כי זה גם יכול לעצבן אנשים ברחוב (כמו הערסים האלה ששומעים את המוזיקה שלהם על פול ווליום באוטו עם חלונות פתוחים, לא מעצבן?), יכולים לגנוב לך ולהשחית את האופנים, עושים פה דווקא בישראל.

מה רע לך באוזניות? יותר זול לך כי בטח כבר יש לך, יותר איכותי אלא אם אתה מתכוון לחבר לך ATP3 על האופנים, לא מושך להשחתה ולא מעצבן את הסביבה.

פורסם

בגלל שאני באנדם שלא אוהב סוג מסויים של מוזיקה ואם אני שומע אז מתי שאחרים שומעים ואם היה לי נגן רוב הסיכויים שהייתי הופך אותו למיני הרד דיסק

פורסם

מה???

פורסם

זה כתוב בצופן מיוחד, האויב מאזין.

פורסם

אולי הוא התכוון שהוא אדם שמושפע מסגנונות של אחרים?

ואיך זה קשור לתראד??? אני כנראה עייף..

פורסם

מה לעזאזל אתה לא מבין

אין לי סגנון מוזיקה שאני אוהב ואין לי שירים שאני שומע

צריך זכוכית מגדלת?

פורסם
  • מחבר

אתם יודעים מה, האמת חשבתי וחשבתי וכמה שאמרו לי שזה שטויות לשים רמקולים וכל השטויות האלו אתה רק עושה צחוק מעצמך והם צודקים.

אז העדפתי להוריד את כל הרמקולים ואת כל החוטים ואת כל הבארדק שניהיה לי על האופניים זה פשוט גם לא אסטתי.

אני חוזר לאוזניות שלי אין כמוהם.

לפחות נהנתי 3 ימים עם הרמקולים על האופניים.

היה כיף להשמיע לחבר'ה סבבה כזה,וכיאלו זה אחלה אבל זה בסך הכל לא רלוונטי לשים מערכת על אופניים שבקושי שומעים אותם בנסיעה, אבל לא נורא לומדים מטעויות.

ראיתי,ניסיתי,כייפתי זהו מספיק. לא צריך להישתגע!

תודה בכל זאת שעזרתם לי. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים