עבור לתוכן

הרכבתי מערכת סאונד על האופניים, עכשיו אני צריך שתעזרו לי להכין מגבר להעלת העוצמה

Featured Replies

פורסם

אז ככה יום בהיר אחד החלטתי להגשים לי תחלום וליבנות מערכת סאונד באופניים שלי. :P

הרכבתי שני רמקולים ושני טווטרים והכל תוצרת בית הרכבה עצמית וכל הרמקולים(4 סך הכל) יושבים על ההגה.

בקיצור הכל מיתחבר לנגן IAUDIO U3 החזק והאמת שומעים מצויין וכיאלו זה משהו מיוחד ליראות שיש לך על האופניים מערכת זה פשוט תענוג!

עכשיו יש קול בינוני לא חזק חזק עכשיו אני רוצה לישמוע בווליום גבוהה ובשביל זה צריך לחזק תרמקולים בכך שניתן לו כח ממקור חשמלי כל שהוא אבל הבעיה אין משהו שעולה בדעתי איך להגביר.

אז מה שרציתי לעשות זה להכין מין מגבר כזה שיוכל להעלות תעוצמה למקסימום.

בבקשה מימכם עם אתם מבינים בנושא הזה איך להכין דבר כזה נידמה לי אפשר להכין דבר כזה מחוטים וסלילים וכל מיני דברים שקשורים לאלקטרוניקה תעזרו לי פשוט אני רוצה להגביר תעוצמה ואני לא יודע לאיזה כיוון ללכת אז תכוונו אותי מה לעשות וכיאלו אם אין ברירה וצריך כיאלו מקור חשמלי(כגון מצבר במכונית אז אזה מצבר קטן באופניים אם יש דבר כזה או משהו אחר,אין לי מושג יכול ליהיות שאני טועה?) בקיצור תעזרו לי להכין תמגבר הזה תראו לי תדרך אם לא קשה לכם אם יש חלקים שצריך ליקנות תגידו לי.... תודה לעוזרים שיהיה לHWZONE לילה טוב ושכל החלומות יתגשמו. :)

פורסם

לא מעניין אף אחד מה אתה שומע, קנה אוזניות.

די לאנשי הפוזה ברחובות!

אוף-טופיק:

מכונית החלומות שלך היא במקרה הונדה סיביק עם אגזוז לחץ וספוילר?

פורסם

תקנה Tamp, עולה בערך 250 שקלים ומופעל ע"י בטריות.

מוציא עד 9 וואט לערוץ בלי יותר מדי עיוותים ו15וואט עם המון עיוותים, ואולי זה נשמע מעט אבל זה המון.

אגב, חתכת את הגבול התחתון בטוויטר ואת העליון ברמקול?

פורסם

דיי להיות קטנונים , כמה ווט הרמקולים , תוכל לקנות אפילו מגבר קטן של 200W תרכיב ארגז מאחורה של האופניים. אם יש לך אפשרות להרכיב דינמו על הגלגל האחורי ככה תוכל גם לשים מצבר שיתען ולא תתצתרך לבזבז כסף על סוללות.

פורסם

T-Amp נוטה להשרף כשהוא לא עובד על סוללות(למען האמת, הוא פשוט נוטה להשרף תמיד ;)).

פורסם

דינמו (אבל אני לא בטוח שהוא נותן 12V) עם מגבר 2 ערוצים זול, כמובן שתצטרך גם קרוס-אוברים בין המגבר לרמקולים (כשהטוויטרים והרמקולים הרגילים מתחברים לקרוס אוברים)

פורסם
  • מחבר

אוף-טופיק:

מכונית החלומות שלך היא במקרה הונדה סיביק עם אגזוז לחץ וספוילר?

לא, מכונית החלומות שלי זה מכונית איכותית עם מנוע חזק טורבו ספוילר חצאיות נאונים פילטרים ג'אנטים וחולי מה זה משנה.

האמת החלום שלי זה אמריקאי קבריולט בקיצור זה לא הרקע לעיניין.

לא מעניין אף אחד מה אתה שומע, קנה אוזניות.

די לאנשי הפוזה ברחובות!

א, אתה בנאדם חוצפן,ורע,ולא עיניני,ולא מועיל.

ב, יש לי אוזניות, אבל אני רוצה לישמוע ככה יש לך בעיה?

ג, בקשר לאנשי הפוזה ברחובות אתה טועה מה אתה רוצה שהעולם לא יהיה עינייני אתה בטוח מאלה הפושטקים שאין להם עיניין בחיים ולא יצירתיות. בוא ניתן לך דוגמא: נגיד שכל המכוניות היו סולידיות ולא מעניינות ואין תאחד הזה שיצא מהשיגרה ופיתאום יעשה משהו שעוד לא ראינו משהו נועז משהו שלא רואים כל יום זה לא הגיוני?!, אתה בקיצור פשוט בנאדם אהבל אתה והאוף טופיק שלך. :lol:

בפעם הבאה על תביא תגובה בנוסח השלילי שלך, בסך הכל שאלתי איך מכינים מגבר לא ביקשתי שתיתן הערות! המן יעיפו אותך מהפורום. :pissed:

ראיתי שהגבתם תודה בחורים - אני רואה שיש הרבה אפשרויות.. אני צריך בבקשה שתיעצו לי מה ליקנות ואיך להרכיב את זה...

וכמה דינמו עולה? בכללי אני צריך כמה שיותר איכות ואמינות שלא יתקלקל. אז מה אתם אומרים ליקנות דינמו ומצבר קטן ומה עם המגבר בקיצור היסתבכתי.

אני לא יודע באיזה דרך הכי טובה ללכת.... :-\

פורסם

ליאור הדינמו הוא לא פיתרון בגלל שהוא מספק מתח לא יציב , אם הוא יכל היה לטעון את המצבר אז הוא היה שימושי.

פורסם

אז קונים מצבר קטן

גם ככה מערכת כזאת לא תצרוך הספק גבוה

אתה צריך את המצבר רק בשביל לספק מתח DC לא משתנה

פורסם

אני דווקא שמח בקשר לרעיון של הרמקולים ומגבר על האופניים

ככה אני יכול לשמוע מוזיקה בחינם שאני הולך ברחוב ומישהו נוסע לידי

פורסם

ששש....אני רץ למישרד הפטנטים. ::)

פורסם

מעניין רק עד כמה כול העסק הזה יסתבך עוד

בסופו של דבר אנשים יציעו לו לשים שילדה של אוטו...

כמו שאמרו כאן לפני הדינמו לא יעזור בגלל הספק לא יציב של מתח.

עם כ"כ הרבה רכיבים בסופו של דבר הבנאדם לא יכל לרכב על האופניים...

פורסם

^ :lol: יש משהו בדברים שלך ...אבל אני אומר שבסביבות ה100 - 200 שקל הוא יוכל להרכיב מערכת כזות...

הרכיבים :

מצבר 9- 12V

דינמו איכותי

מגבר 100W יספיק

וידע.

פורסם
  • מחבר

ליאור כמה מצבר כזה אמור לעלות?

ויש מצב הוא יתרוקן לי מתי שהוא? או שיש מצברים שלא מיתרוקנים?

יש אפשרות להטעין תמצבר ברגע שהוא מיתרוקן?

מסתומרת לא מישתנה? אני צריך להגביר תעוצמה שהרמקולים יקבלו מעין חשמל כזה כמו במחשב כי כשאין מספיק חשמל אפשר להגיד הרמקולים לא משמיעים מדוייק והבאס נימרח כזה ובקיצור לא כמו שחשבתי שיהיה.

ואת הרמקולים לקחתי ממערכת שהיתה לי במחשב והיא היתה משהו משהו והיו לה עוצמות גבוהות שכאלו רציתי שיהיו לי על האופניים.

מה אני עושה במצב הזה? תודה על התגובות חברים אתם עוזרים לי מאוד וגם לידע הכללי שלי, תודה! :xyxthumbs:

מעניין רק עד כמה כול העסק הזה יסתבך עוד

בסופו של דבר אנשים יציעו לו לשים שילדה של אוטו...

כמו שאמרו כאן לפני הדינמו לא יעזור בגלל הספק לא יציב של מתח.

עם כ"כ הרבה רכיבים בסופו של דבר הבנאדם לא יכל לרכב על האופניים...

חחח מצחיקים שכמותכם האמת האופניים זוללת המון "דלק" מהגוף שלי, אני רק לוחץ על הדיוושה אני כבר מזיע. :)

^ :lol: יש משהו בדברים שלך ...אבל אני אומר שבסביבות ה100 - 200 שקל הוא יוכל להרכיב מערכת כזות...

הרכיבים :

מצבר 9- 12V

דינמו איכותי

מגבר 100W יספיק

וידע.

תודה על המיפרט שהכנתה, כיאלו אני צריך ליקנות מגבר של רכב?

אתה לא יכול להראות לי תתהליך של כל הרכיבים האלו..

אני חושב שזה ילך ככה המצבר יספק מתח למגבר הדינמו יטעין תמצבר והמגבר יספק תרמקולים. ככה זה אמור ללכת אם אני לא טועה?

פורסם

ליאור כמה מצבר כזה אמור לעלות?

ויש מצב הוא יתרוקן לי מתי שהוא? או שיש מצברים שלא מיתרוקנים?

יש אפשרות להטעין תמצבר ברגע שהוא מיתרוקן?

בשביל זה הציעו לך דינמו שימלא את המצבר (מצברים כן נגמרים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים