פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים Voltage Values CPU Core 1.65 V+2.5 V 2.48 V+3.3 V 1.49 V+5 V 5.00 V+12 V 13.82 Vממה ההפרש הזה של פי 2 יכול לנבוע ?המתח לא עולה גם שאני מאמץ את המעבד.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים זה נראה מתוכנה כמו אוורסט לא?או שזה באג בתוכנה או שהספק לא מספק 3V במסילה
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אם זה באמת הספק כדאי שתנתק אותו מהר לפני שילך לך משהו שם אני שונא ספקים VALUE
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים ממתח נמוך מדיי לא יישרף לו כלום - במקרה הכי גרוע, המחשב לא יעבוד כמו שצריך...תבדוק עם התוכנה של הלוח את המתחים - סביר להניח שהתוכנה בה אתה משתמש מזייפת.כמו כן, תנסה לבדוק את המתחים עם רב-מודד כפי שהציעו כבר, זה הכי מדוייק.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מחבר OKבדקתי מה זה המתח הזה ב BIOS וגיליתי שזה ה Vddq שלאחר גיגול הבנתי שזה המתח עבור ה DDR-ים, נכון עד פה ?אם כן אז ייתכן שה EVEREST מציג את המתח המירבי שהלוח יכול לתת ובגלל שיש לי רק DIM אחד אז המתח הקיים הוא בדיוק חצי ?הגיוני לא ?
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים לאיכול להיות שהחיישן של הלוח דפוק.יכול להיות שהתוכנה מזייפת.יכול להיות שהספק שלך דפוק.הכי טוב למדוד עם DMM
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים ממתח נמוך מדיי לא יישרף לו כלום - במקרה הכי גרוע, המחשב לא יעבוד כמו שצריך...תבדוק עם התוכנה של הלוח את המתחים - סביר להניח שהתוכנה בה אתה משתמש מזייפת.כמו כן, תנסה לבדוק את המתחים עם רב-מודד כפי שהציעו כבר, זה הכי מדוייק.לא התכוונתי שהוא יכול להשרף במצב הנוכחיפשוט אם הוא מזייף עכשיו אז הוא יכול לזייף גם בשאר המסילות ולא בטוח שזה יהיה כלפי מטהאז פשוט כדאי להיזהר עם זה
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים באיזה רגל במחבר אני אמור למדוד, מישהו יודע ?ברב מודד החוט השחור הולך לכל חוט שחור בספק.החוט האדום הולך לחיבור מולקס או ATX.3.3V = כתום.5V = אדום.12V = צהוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.