עבור לתוכן

TT Shark window mod

Featured Replies

פורסם

אני מאוד רוצה לעשות את זה מה אני צריך מבחינת כלים יש לי מסור חשמלי דרמל צריך עוד משהו ואם מה עדיף לחתוך

ומאיפה אני משיג לוח פרספקט באיזור הקריות חיפה (הום סנטר כאלה או מאיפה ?) תודה לעונים :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

רגע שאני יבין. זה המארז שיש לך ואתה רוצה לעשות לו מוד או שאתה רוצה לעשות חלון כזה במארז אחר?

פורסם

תקרא את המדריכים בFAQ. יש שם את כל התשובות.

פורסם
  • מחבר

יש לי את המארז TT SHARK ואני רוצה לעשות לו חלון כזה כך ניראה המארז המקורי

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תקרא את המדריכים בFAQ. יש שם את כל התשובות.

סליחה על ההקפצה אבל אני מחפש באתר את המדריכים כבר כמה דקות ולא מוצא אותם אם אפשר קישור :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה אבל אם מה עדיף לחתוך מניסיון אם מסור או דרמל וגם אני לא רוצה לשים גומיה לחלון איך אפשר לעשות את זה שיראה יפה כמו בתמונה בשאלה הראשונה שלי :xyxthumbs:

פורסם

אני אהייה יותר ספציפי:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=85993.msg1258502#msg1258502

שם הסברתי מה רצוי לחתוך עם מה.

במקרה שלך, יש חלקים שרצוי לחתוך עם דראמל (החלקים שמעל, מתחת ומסביב לרשת...) , ויש חלקים שעדיף לחתוך עם ג'יגסו (החלק הישר והארוך שבחלק הקידמי של הדלת... ).

אם יש לך רק אחד מהכלים, אז גם אפשר לעשות את העבודה, אבל בפחות יעילות (התוצאה תהייה זהה אם אתה יודע לעבוד נכון...)

אם אתה לא שם גומי, תצתרך למקם את הפרספקס בחלק הפנימי של הדלת עם ברגים או דבק ממש חזק (עדיף ברגים).

פורסם
  • מחבר

ואם איזה דיסקיות כדי להשתמש אם הדרמל כדי לשייף

פורסם

לשייף מה?

שוב, תקרא את המדריך שלי, אם אני לא טועה אמורים להיות שם טיפים לשימוש בדראמל...

ותבדוק בסטיקים שבפורום מודינג, צריך להיות שם הסבר על כל הראשים ומה השימוש שלהם...

פורסם

אם אתה רוצה פרספקס תוכל למצוא באזור התעשייה של קריית ביאליק קוראים למקום "אלמור פיברגלס" זה מן מפעל לייבוא תריסים ודברים מהסוג הזה אני קונה אצלהם פרספקס כל הזמן והמחירים אצלהם סטנדרטים.. :xyxthumbs:

פורסם

יש גם מתחת לגני הבאהיים חנות מעולה לפרספקס פוליקרובנט וכו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים