עבור לתוכן

זקוק לעזרה בקניית מצלמת וידיאו ביתית

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מצלמת וידאו (אני חושב שדיגטלית) לשימוש ביתי, התקציב שלי הוא 1700 שקלים.

אינני מבין רבות בצילום (כמה וכמה מושגים), אשמח אם תוכלו להמליץ לי על המצלמה הטובה ביותר לתקציב זה, חשוב שזמן הטעינה שלה יהיה קצר, והבטריה שלה תיהיה לאורך זמן, בנוסף אופציית העריכה בסוף הצילום משמעותית בשבילי, ככה שצריכה להיות דרך להעברה למחשב ללא סיבוכים מיותרים.

תודה רבה,

פורסם

רק זה...

איכותית מאוד, קלה מאוד לתפעול וזאת המצלמה היחידה שמגיע איתה סוללה שמספיקה לשעה וחצי - שעתיים צילום עם מסך פתוח בעוד שבחברות אחרות הסוללה שמגיעה עם המצלמה היא לחצי שעה :P

לא מגיע איתה כבל USB להעברת הסרטים למחשב אבל אתה יכול לקנות כבל פשוט ב30 שקל ולהעביר את הוידאו מהקלטת למחשב עם תוכנה של סוני שמגיעה בערכה

לדעתי לך על זאתי היא הכי טובה לתקציב הזה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה!

מצאתי את המצלמה Canon Elura 100 באתר אמאזון בסביבות ה-1,600 ש"ח (אחרי המרה מדולרים לשקלים), ראיתי ביקורות שאמרו שהיא מצויינת, הבעיה הגדולה שלי היא ממי אני אקבל אחריות בארץ? והאם אני רוכש PAL או NTCS?

שלחתי אי מייל לפני כמה ימים לקרט (היבואנית של קנון בארץ) והם לא עונים...

פורסם

לא תקבל מקרט אחריות בארץ כי לא קנית דרכם את המצלמה... ובשביל זה תצטרך את כל התעודות שהבן אדם קיבל מהחנות שאותה הוא קנה את המצלמה... אבל עם משומשות בקטע הזה לא ממש כדאי להתעסק, במסרטות וידאו לפי דעתי סוני הכי טובים בלי שום קשר לשם... קנון אני יותר אוהב בסטילס שלהם

פורסם
  • מחבר

שוב תודה רבה! (ואהבתי את האווטר שלך ;) )

אחרי התגובה שלך והתגובות בפורומים אחרים ששאלתי הבנתי שלא משתלם לקנות בחו"ל, אולי זה זול ב-1000 שקל אבל בסופו של דבר יש סיכוי שאני יצטרך סכום דומה כדי לתקן.

המצלמה שהמלצת לי נראת מתאימה, אני אלך לכמה חנויות ואברר תודה רבה!

ורציתי לשאול האם יש לכם חנויות מומלצות לקנות? שמעתי על MDK, אבל הבעיה איתם שאני גר בבאר שבע אז המרחק גדול יחסית (סתם למשל כדי לשאול שאלה, או תיקון). אם תוכלו לתת לי חנויות בבאר שבע.

ושוב תודה! :)

פורסם

תודה ;D

האמת היא שאחרי שיש יבואנים נוספים למלא מוצרים בארץ המחיר יורד כי יש תחרות ואז באמת כבר לא שווה כל כך ליקנות בחו"ל חלק גדול מהמוצרים גם מבחינת האחריות...

נסה את מזלך בזאפ ותיראה איזו חנות מוכרת הכי קרוב אליך

www.zap.co.il

בבקשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים