פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים אני מתכנן להרכיב כמה קטודות אצלי באופנוע מה שאני צריך לדעת זה כמה מתח כל קטודה לוקחת ואם מישוה ניסה את זה בעברנראה לי שצריך להכין איזה מעגל אלקטרוני לכל הסיפורכל עצה תעזורתודה שחר
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים לפי מה שאני יודע יש לקתודה ממיר מתח מ12V לכמה שהיא צריכה!!שאתה מחבר אותה למחשב דרך הממיר הזה
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר נכון והיא מתחברת לספק עם החוט האדום והשחורשחור זה אדמה כלומר מינוס ואדום זה חמש וולט עד כמה שאני יודע תקנו אותי אם אני טועה
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים עם חוט שחור כן אבל אדום לא יודע אולי עם הצהובאין לי כ"כ ידע בזה כי אין לי קתודהאבל אם היא מתחברת לחיבור הצהוב זה יותר טוב בשבילךכי אתה תוכל לחבר אותה ישר למצבר ב12Vרק אל תשכח לשים פיוז קטן שישמור לך על הקתודה
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר וואלה אתה צודקהם שמו חוט שחור ואדום אבל הם מתחבירים למולקס בצהוב ובשחורמתאים לי פצצהתודה
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים אין בעיה לחבר את זה ישירות למצבר, אבל מומלץ לשים מעגל מייצב מתח (תמיד יש קפיצות מתח)תוצאות אתה יכול לראות בפורום יומני פרוייקטים (על הדרבי של חבר שלי)
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים לחבר יהיה לך הכי קל בעולם זה אפילו אותם מחברים כמו בספק של המחשב והיא צורכת 12vרק תשמור על השנאי שישב במקום טוב ולא יתחמם הרבהוחוץ מזה איפה אתה רוצה לשים את זה ועל איזה אופנוע אתה מדבר?אם יש לך ספיד פייט יש אחלה מקום לשים בה דבר איתי
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים חחח פרוייקט מודינג לאופנוע שלי יוצא לדרך תמונות בהמשך חחחחחח אנחנו מחכים!
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים חחח שהיה לי DT רציתי לעשות לו פסי לדים על הכנפיים... זה לא יצא לאור בגלל שאמרו לי שכל העסק יירטב ויהרס וחבל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.