פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים הייסתם העלתי את הנושא דיון הזה ואמא שלי אומרת שכשמשלמים במזומן וזה סכומים גדולים (1000 או יותר) בכלל מורידים את המעמ ואם לא זה הנחה של 10 אחוז לפחות..אני יודע שזה 3 אחוז לא ?
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים תלוי איפה ומי ואם אתה מקבל קבלה...בקיצור, בעל העסק יכול לתת לך איזו הנחה שהוא רוצה.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר תלוי איפה ומי ואם אתה מקבל קבלה...בקיצור, בעל העסק יכול לתת לך איזו הנחה שהוא רוצה.אמ בעקרון במקרה הספציפי שלי אני מדבר על רשת גדולה כמו באגאנשים שעובדים באופן פרטי אני יודע שיכולים לתת לי השאלה ברשתות הגדולות האם מקבלים באופן נורמטיבי
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים חנויות גדולות לא יעבדו איתך "שחור" (בלי מע"מ)אבל בד"כ יש הנחה קטנה 3-5 אחוזים בקניה במזומן
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים "מורידים את המע"מ" זה למעשה קנייה ללא קבלה / חשבוניתוזה למעשה עבירה על חוקי מדינת ישראל
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים בדרך כלל, ברשתות, כשאתה משלם במזומן תקבל הנחה על העמלה שהם היו צריכים לעביר לחברת האשראי אם היית משלם באשראי/תשלומים - כלומר 3-5 אחוז...
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים זה פלילי נכון? (כאילו חוקים של מדינה זה פלילי נכון? לא אזרחי..)פליליוהחקירה היא לא של המשטרה אלא של מע"מ ומס הכנסה (הם משתפים מידע)חקירה הרבה יותר עמוקה והרבה יותר מסיבית מחקירה של משטרהעל העלמות מקבלים כמה חודשים בפנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.