פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים שאני מנסה להתקין או לשדרג את הוינסוד שלי אז הדיסק של הוינדוס או המחשב [לא יודע] לא מזהים את את הכוננים ככה שאני לא יכול להתקין מחדש את הוינדוס ..מה אפשר לעשות בנדון .. ? אשמח לתשובה מהירה כי מחר אני חוזר לצבא ..
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר כרגע יש לי וינדוס הום אדישן ..יש לי כונני Maxtor 6Y080L0 חדשים !המחשב עצמו חדש ...הבנתי שיש אפשרו ללחוץ f6 אבל אני לא יודע מה עושים ..
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים אחי, תן את כל המידע על המחשב שלך שקשור בכוננים. גודל, סוג סקאזי, רגילים, ראפטורים, האם הם במערך RAID האם המחשב הוא BLANK, יענו חדש ולא מותקן עליו כלום. האם עשית FDISK, האם פירמטת אחרי זה, כי אם יצרת כרגע מחיצות חדשות, הוא לא מזהה אותן עד שתעשה FORMAT ל כונן. קיצור תרחיב מידע.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים אתה צריך שיהיה לך דיסקט עם הדריברים של SATA. אם יש לך אחד כזה אז תלחץ F6 ותכניס אותו.אם אין לך אותו אז צריך להיות אפשר ליצור אחד כזה עם הדיסק של הלוח האם, או להוריד מהאתר של החברה של הלוח אם.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר כן יש לי |sataולוח האם שלי זהp5s800-vmואני לא מצאתי את זה .. אתה יכול לעזור לי בבקשה ?
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים http://www.seagate.com/support/kb/disc/howto/sata_install_tshoot.html#win
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.