עבור לתוכן

השגתי אפשרות לעשות מבחנים פסיכוטכניים חוזרים (הייתי צריך מכל מיני סיבות) איך אני

Featured Replies

פורסם

יכול להכין את עצמי הכי טוב אליהם? פעם ראשונה שעשיתי אותם לא הייתי במצב טוב...ואני גם לא ממש זוכר את השאלות שהיו...איך כדאי להתכונן לזה? (מבחינת למידה אם אפשרי,שינה וכל זה...)זה פשוט הדבר שהכי קובע בצבא ואני לא רוצה להדפק בגלל זה...עד שהשגתי מבחנים חוזרים....

פורסם

תחזור על חילוק ארוך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שיט אני אפילו לא זוכר מה זה :\ תבין אחי הייתי אמור להתגייס בכלל עוד יומיים חח ודחיתי את הגיוס והכול בגלל כל מיני בעיות...

פורסם

יכול להכין את עצמי הכי טוב אליהם? פעם ראשונה שעשיתי אותם לא הייתי במצב טוב...ואני גם לא ממש זוכר את השאלות שהיו...איך כדאי להתכונן לזה? (מבחינת למידה אם אפשרי,שינה וכל זה...)זה פשוט הדבר שהכי קובע בצבא ואני לא רוצה להדפק בגלל זה...עד שהשגתי מבחנים חוזרים....

בצבא אפשר להסתדר בלי חשבון, עברית ואנגלית מצויין. תשאל הרבה אפסנאים כמה הם הסתדרו עם זה שהחזרנו להם "עודפים" של 120 מיטות כשהוצאנו רק "80" מיטות

פורסם

לא יפה להיות ציני, הוא שואל בתום לב..

לשאלתך - הייתי מציע לך לחזור קצת על אחוזים ולהגיע רענן(שן טוב,תאכל טוב, לך למקום המיוחד שלך - מה שזה לא יהיה), זה הדבר היחיד שעולה לי לראש כי אני לא רואה ממש דרך להתכונן לזה, אני אסתכן ואומר שזאת בדיוק הנקודה במבחנים כאלה.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

המבחנים הפסיכוטכנים לא קשים במיוחד ולא נראה לי שניתן ללמוד לזה בכמה ימים או מה שנשאר לך עד למבחנים.

מה שמעניין אותי איך קיבלת חוזרים? פרוטקציות?

פורסם

אופס

משום מה הייתי בטוח שהוא התכוון לפסיכומטרי וזה נראה לי מוזר וגם משעשע

אין הרבה מה ללמוד לפסיכוטכני, אולי כמה טריקים של חישוב מהיר מספרי פסיכומטרי יעזרו לך ומחשבה שצריך לתקתק הכל ולא לעשות בשאננות יתרמו לך

זה אכן חשוב, בהצלחה

פורסם
  • מחבר

השגתי חוזר כי דחיתי את הגיוס ואמרו לי שבגלל שדחיתי נותנים ליאפשרות לעשות חוזר..כי הסברתי טוב את הסיבות שבגללן אני רוצה לעשות חוזר ;) תודה למי שעזר...ולמגיב לפניי לא נראה לי כדאי לבוא במחשבה של לתקתק הכול מהר...כי יש שלאות מכשילות כאלו ומבלבלות לא? (אני ממש לא זוכר מה היה במבחן הראשון שלי)

פורסם

יש ספר הכנה לבחינות עם 372 עמודים : :lol: :lol

פורסם

כדאי לתקתק את הקריאה בקטע של הבנת הנקרא. אני לא ממש שמתי לב לזמן קראתי בסבבה וחזרתי על קטעים ובסוף גיליתי שלא סיימתי אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים