עבור לתוכן

בעיה מוזרה, הכל מתחרבש חצי שעה אחרי הפירמו&#14

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה.

אז הבעיה שלי היא כזאת, פירמטטי, עבד מעולה, חלק ובלי בעיות למשך איזה חצי שעה, ואז עישתי ריסטרט והוא לא היה מוכן לעלות שוב, נתקע.

שמתי לב גם שההארדיסק עושה רעש מוזר, מין רעש של תקיע כאילו המנוע נתקע או משהו כזה...

המערכת המדוברת היא:

AMD Sempron 2400+ SocketA

Asus A7n8x-e DLX

1GB DDR RAM

WD 80GB 8Mb Buffer HD

Pioneer AO6

HEC 300W ART P\S

אם אתם צריכים עוד פרטים תשאלו.

תודה מראש ושבת שלום חברה:)

פורסם

נתקע איך? באיזה שלב בדיוק?

יש חשמל? (מאווררים, מעבד)

פורסם

נראה שהדיסק קשיח גוסס, פנה אותו לחדר מיון :lol:.סתם, אם יש אחריות תממש אותה

כמו כן אתה יכול לבדוק בעזרת תוכנה הנקראת Data Lifeguard Diagnostic האם הדיסק קשיח תקול

פורסם

בדוק גם טמפ' מעבד וכל שאר הרכיבים

פורסם
  • מחבר

טמפ' מעולות..

43 למעבד, 33 להארד, 31 ללוח אם.

וזה באמת נראה כאילוה או גוסס, זה נשמע כאילו הדיסק עצמו(המתחת שזזה בפנים) נתקעת במשהו.

פורסם

כן הטמפ' בסדר גמור... נסה לבדוק שאין איזה חוט שנוגע במאוורר מסוים, אחרי שווידאת את כל זה תנסה להוציא את ההאריסק החוצה מהמארז ולשים לב לרעשים שהוא עושה, אם באמת הרעשים באים ממנו אני מציע לך בדחיפות לגבות אותו ולהקדים תרופה למכה

פורסם
  • מחבר

אין לי מה לכבות. זה וינדואוס חדש.

אני חושב שאני אגש לחנות שממנה קניתי....

תודה רבה לך.

עוד שאלה, אם אני אנסה להקליט את הרעשים שהוא עושה ואעלה לפה, זה יוכל לעזור?

פורסם

אפשרי

אבל למה אתה סתם שובר את הראש? תיקים יכולים לבוא רק ממקום אחד וזה הדיסק קשיח

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני אפסיק לשבור אתהראש ומחר אביא את המחשב לחנות שבא קניתי.. שהם ישברו אותו.. יש לי אחריות על הכל.

פורסם

שמע אתה יכול לעשות גם את זה לקחת את המחשב למקום שבו קנית אותו וזהו....... ואתה גם יכול שנייה אחת לנסות ולבדוק מה קורה איתו תפתח ת'מחשב ותראה שאין איזה קצר או משהו....ושהכל מחובר כמו שצריך.....

פורסם

אין שום קשר למחשב עצמו - הבעיה נובעת מראש הקריאה בהרדיסק שפוגע באחת הפלטות במקום לרחף כמו שצריך מעליה.

להחליף הרדיסק כמה שיותר מהר.

אם אתה מעוניין לנסות, אתה יכול לתת להרדיסק מכה חזקה עם היד (כאפה עצבנית) על חלקו העליון פעמיים-שלוש, ולראות אם הבעיה נפתרת.

זה עבד למישהו שאני מכיר, וגם יכול להיות מצויין להוצאת עצבים על הכונן הדפוק.

יום נעים.

פורסם

שמע אתה יכול לעשות גם את זה לקחת את המחשב למקום שבו קנית אותו וזהו....... ואתה גם יכול שנייה אחת לנסות ולבדוק מה קורה איתו תפתח ת'מחשב ותראה שאין איזה קצר או משהו....ושהכל מחובר כמו שצריך.....

אם אתה מעוניין לנסות, אתה יכול לתת להרדיסק מכה חזקה עם היד (כאפה עצבנית) על חלקו העליון פעמיים-שלוש, ולראות אם הבעיה נפתרת.

זה עבד למישהו שאני מכיר, וגם יכול להיות מצויין להוצאת עצבים על הכונן הדפוק.

יום נעים.

שתי הצעות אלו יגרמו לביטול האחריות!

פורסם

WH1T3 אני מקווה שאתה צוחק.

קודם כל ברור לחלוטין שההרדיסק דפוק - מגע של ראש הקריאה באחת הפלטות (קולות הנקישה) אוטומטית מכניס את ההרדיסק לקטגוריית הראויים להחלפה.

מכאן אפשר להסיק בבירור, שאם כבר ההרדיסק דפוק ואין לנו מה להפסיד - אפשר להביא מכה על ההרדיסק (כאשר הוא סגור כמובן! לא אמרתי שיש להתעסק ברכיבים פנימיים) ולראות אם הבעיה נפתרת, ואולי ראש הקריאה חזר למקומו.

אתה בוודאי לא מעלה על דעתך שבבואו להחליף את הכונן הוא גם יספר להם שהוא נתן לו מכות (שלא משאירות סימנים בכלל, MIND U).

לתת מכה עם היד על כונן קשיח שגם ככה אינו מתפקד, לא מעלה ואינו מוריד מהאחריות כהוא זה.

יום נעים.

פורסם

טוב אז אני אפסיק לשבור אתהראש ומחר אביא את המחשב לחנות שבא קניתי.. שהם ישברו אותו.. יש לי אחריות על הכל.

אני לא צוחק

לפי מה ש BUNG אומר יש לו אחריות על הכול לכן לא כדאי לפתוח את המחשב ובפרט לא להתעסק עם הדיסק קשיח אפילו אם המכה תסדר את המחט

זה לא אומר שזה לא יחזור הרי המחט והפלטות המגנטיות הם דברים מכניים ואם הם כבר נהרסו מומלץ להחליף אותו במיידית ולקבל דיסק קשיח חדש

פורסם

שוב אני שואל - מה עניין שמיטה להר סיני?

אני תומך מאוד ברצון שלו ללכת ולהחליף את הכונן - אבל אין לזה שום קשר לכך שאולי מכה תסדר את הבעיה באופן זמני כדי שניתן יהיה לגבות מה שצריך.

החנות לא תוכל לדעת בין כך ובין כך מה נעשה.

בכל מקרה בהצלחה BUNG,

ולילה טוב לכולנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים