עבור לתוכן

צריבת DVD נכשלת עקב בעיית קריאה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

קניתי היום צורב LG H10 לפי המלצות וחבילת דיסקים של VERBATIM DVD+R מהירות X16.

אני התחלתי בצריבה של סידרת טלוזיה מסויימת במהירות מסויימת ונתן לי שגיאה שהצריבה נכשלה בגלל שהוא לא הצליח לקרוא אז נדפק דיסק אחד (לא?)

פעם שנייה צרבתי כמה סרטים אחרים במהירות 12 וסבבה עובד הכל טוב

פעם שלישית צרבתי את אותו מידע כמו בהתחלה על 12 וסימנתי ב V שיעשה סימולציה והוא לא עשה את הסימולציה וגם נדפק.

חשבתי על אפשרות במקום לנסות הכל ב LIVE שיצור לעצמו מין קובץ IMAGE ואז יצרוב אותו כשהוא טוב. איך עושים את זה? יש אפשרות כזו בנרו?

כי אני יודע שאם רוצים להעתיק דיסק כשיש לך כונן אחד, אז הוא יוצר IMAGE לעצמו ואז צורבים.

טוב חברים מקווה שתעזרו לי לא בא לי להרוס עוד דיסקים, הם יקרים :D

פורסם

שלום לכולם.

קניתי היום צורב LG H10 לפי המלצות וחבילת דיסקים של VERBATIM DVD+R מהירות X16.

אני התחלתי בצריבה של סידרת טלוזיה מסויימת במהירות מסויימת ונתן לי שגיאה שהצריבה נכשלה בגלל שהוא לא הצליח לקרוא אז נדפק דיסק אחד (לא?)

פעם שנייה צרבתי כמה סרטים אחרים במהירות 12 וסבבה עובד הכל טוב

פעם שלישית צרבתי את אותו מידע כמו בהתחלה על 12 וסימנתי ב V שיעשה סימולציה והוא לא עשה את הסימולציה וגם נדפק.

חשבתי על אפשרות במקום לנסות הכל ב LIVE שיצור לעצמו מין קובץ IMAGE ואז יצרוב אותו כשהוא טוב. איך עושים את זה? יש אפשרות כזו בנרו?

כי אני יודע שאם רוצים להעתיק דיסק כשיש לך כונן אחד, אז הוא יוצר IMAGE לעצמו ואז צורבים.

טוב חברים מקווה שתעזרו לי לא בא לי להרוס עוד דיסקים, הם יקרים :D

במסך שאתה בוחר את המהירות, יש לך למעלה בחירה באיזה צורב לבחור, תלחץ על התיבה וסמן ב Image Recorder.

וד"א, לדעתי קיבלת יחידה פגומה של הצורב, יש לי את אותו הצורב והוא פשוט מעולה! לך לחנות ובקש להחליף.

או שאולי הדיסקים שלך פגומים.

פורסם

גם לפי דעתי קיבלת צורב תקול, לך תחליף.

פורסם
  • מחבר

לפני שמכריזים שהצורב תקול צריך לבודד אותו.

אני אנסה ליצור כעת IMAGE ונראה אם זה יצליח.

צייניתי שקבצים אחרים הצלחתי לצרוב, אז לדעתי יש קובץ מסויים שעושה בעיות, יש עליו הגנה או משהו.

תודה רבה לך על זה שהסברת לי, אני אעדכן בהמשך.

עידכון:

יצרתי קובץ IMAGE של הקבצים, צרבתי וסבבה הכל טוב. צרבתי קבצים אחרים (של אותה סידרה פשוט פרקים אחרים) בלי IMAGE כאילו ישר וזה גם צרב טוב.

אני מאמין שהייתי בעיה באחד הקבצים ובמהלך הצריבה הוא לא הצליח לתקן אותה.

פורסם

יכול להיות היתה בעיה בדיסק שממנו צרבתה את הקבצים.

פורסם
  • מחבר

צרבתי מהHD...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים