פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים פתחתי את התר'ד לכל מי שרוצה לשאול שאלות על המלחמה הנוראה הזאת! עכשיו אני פעם ראשונה כותב לכם מהבית (ברוך השם), תנו קצת זמן לנשום אינטרנט ולהתעדכן, ואז נחזור לסיפור של AMD vs INTEL, קודם כל דשים ל-עומרי, ליאור פיקה007, אלי אסוס, ולכל החברה החדשים. אז קדימה שפכו שאלות...
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים ברוך הבא! הנוכחות של AMD מאוד הצתמצמה באתר כשעזבת... סופסוף יש עם מי לריב
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר ספר סיפורי קרבות מעניינים....וברוך שובך בשלום.... ואיפה שירתת בצבא?כן יש סיפורים בשפע.בתפקיד הכי קשה במלחמה הזאת, חובש.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים איפה הייתה ?609?התכוונת ל 669 ? בכול מקרה עם איזה כוח ההיתה ? הורדתה מלוכלכים ?
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים יש עכשיו המון סיפורים על ההתנהלות הכושלת של הלחימה הן מהמישור המדיני והן הצבאי כפי שכבר קראת אני מניח, מה ההתרשמות שלך לפי הניסיון שצברת שם ?
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים כן באמת מעניין לדעת. הייתי רוצה לישאול אותך מה אתה אומר על הציוד שהביאו לכם. האם היה לכם אוכל, מיים, שכפצים, קסדות, ואם כן אז האם זה היה ציוד חדיש או משהו מלפני עשרות שנים. אני יכול לומר לכם שבן דוד שלי התגייס למילואים במסגרת חייל התותחנים ודוד שלי(אבא שלו..) היה צריך "לקמבן" לו קסדה ועוד אנשים מהגדוד שלו ניסו לארגן לעצמם שכפצים ומישקפי אבק שזה ציוד חיוני בשבילם,זה לא מותרות או משהו שהצבא לא היה חייב לספק להם. שמעתי גם סיפורים על גדוד שישב ברמת הגולן שזה לא בדיוק עומק שטח האוייב שאי אפשר להגיע אליו ולא היה להם אוכל בכלל עד שהם הצליחו להשיג מתרומות של אנשים טובים ארגזים שלמים של שזיפים והם התקיימו על קפה ושזיפים במשך ימים שלמים ! :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.