פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים לכל החבר'ה שעוזרים פה אתם עושים עבודה נהדרת כל אחד עוזר במה שהוא יודע אני מקבל פה תשובות לשאלות אחרי דקה רק עושה רענן ויש 5 מגיבים זה מדהים לא מצאתי את זה באף פורום אחר להרבה אנשים פה יש ידע רב מאד בזכותם אני בוחר מחשב/חלקים פיצוץ ולא עבודה בעיניים אני לומד ממכם המון בכל מקרה השירשור הזה מצידי יכול ללהמשיך לעוד שרוצים להגיד תודה אז תדעו שיש לכם אחלה פורום רק שימשיך ככה ויתרחב יותר תודה ענקית!! :yelclap:
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים גם אני רוצה להגיד תודה לכל התורמים לפורם ובמיוחד לליאור שעוזר ועונה לכל שאלה קטנה כגדולה במהירות במקצועיות ובפשטות ישר כוח
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים עריכה : לא אחלה, סבבה. כי אסור להשתמש במילה "אחלה " באתר זה נגד חוקי הפורום ונחשב ל ספאמ. סליחה.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים חחח התרד הזה כל כך במקום כי זה כל כך נכון!! HWz לימד אותי המון על מחשבים ועזר בכל כך הרבה דרכים ובכל כך הרבה מובנים תודה רבה לכל מי שעוזר ותורם לקהילה הגדולה הזאת
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אח אח HWZONE פיתחה את נושא המחשבים כל כך הרבה שאין מילים בפי תודות לכל העוזרים בימיוחד לליאור ועוד שאני זוכר(לא להעלב)אבל הרשימה של העוזרים לא נגמרת תודה HWZONE אתר ממש טוב ~! הכי טוב רק חסר עוד מוצרים זולים "בחנות" ! תודה לכם
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים HWZONE - אתר מצוין. למדתי הרבה וטובים ורבים עזרו לי LIORP23, אינטגרל, CHEVY ועוד הרבה הרבה. דוגרי יש פה גם הרבהבחורים מאוד צעירים שיודעים על מחשבים דברים שגם אנשים שמתעסקים בתחום לא יודעים
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים תודה לליאור על האווטר שבזה הרגע גנבתי ממנו ובאמת תודה רבה לכל החברה כאן שעושים עבודה נהדת, ושומרים על הפורום הזה מכל משמר, ומשקיעים מזמנם הפרטי ללא שום מטרות רווח! המשיכו כך!
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים ראסמי, יש פה אנשים ממש תותחים שמבינים ועזרו לי והרבה אנשים אחריםאחלה אתר שבעולם
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים ומשקיעים מזמנם הפרטי ללא שום מטרות רווח! המשיכו כך!לא כולם יש כאלה שמקבלים כסף :-\ אבל ליאור ועוד עוזרים או יותר נכון רובם עושים זאת מיוזמתם החופשית תודה
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים רוב הכספים שתקבלים הולכים להוצאות על האתר (לפי מה שהבנתי), אבל זה כבר לא עיניינינו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.