פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים הקוף הפרסי יכול למצוץ לעצמו אם הוא רוצה אבל לא להוריד את ישראל באטום ב22 ל8 כי אני עדיין לא קניתי מחשב חדש וזה כזה לא פייר שאני ימות לפני שאני יקנה מחשב חדשאררררררררר
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים ואני רוצה לקרורא את טרילוגית שר הטבעות +סילמריון (אני קונה יום ראשון\שני 8) ) יש מבצע בצומת ספרים ל2 ספרים של טולקין במאה.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים הם פירסמו את זה בגלל איזו כתבה של איזה מישהו שקישר כל מיני דברים והגיע למסקנה שב-22 איראן תפציץ אותנו.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר ואני רוצה לקרורא את טרילוגית שר הטבעות +סילמריון (אני קונה יום ראשון\שני 8) ) יש מבצע בצומת ספרים ל2 ספרים של טולקין במאה.חחח בדיוק קניתי 3 ספרים חדשים מצומת ספרים לפני יומייםזה לא 2 ספרים במאה זה מבצע שיש שם המון ספרים שעם אתה קונה ביחד אז 100 שקל רק.תפוז יכולה לקבל תביע מישפטית רצינית מאוד מהמדינה על זה.לא הם לא, זה רק עוד רייטינג לאתר שלהםוזה מצחיקותכלס מי מאמין לזה - ברצינות.לפחות נמות רגועים עם פרק של נמלטים
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אז מה אתם מתכוונים לעשות ב-4 ימים שנשארו לנו?סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.