עבור לתוכן

סוף העולם , תפוז הקרועים האלה

Featured Replies

פורסם

חחח

חבר שלי שלח

איזה אדירר

http://www.tapuz.co.il/end/

תפוז הקרועים האלה

• תגובות 38
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחחחחחחחחחחחחחח.... איזה טיפשים...

פורסם
:screwy:
פורסם

אי אפשר לדעת...

פורסם

הקוף הפרסי יכול למצוץ לעצמו אם הוא רוצה אבל לא להוריד את ישראל באטום ב22 ל8 כי אני עדיין לא קניתי מחשב חדש וזה כזה לא פייר שאני ימות לפני שאני יקנה מחשב חדש

אררררררררר

פורסם

ואני רוצה לקרורא את טרילוגית שר הטבעות +סילמריון (אני קונה יום ראשון\שני 8) ) יש מבצע בצומת ספרים ל2 ספרים של טולקין במאה.

פורסם

תפוז יכולה לקבל תביע מישפטית רצינית מאוד מהמדינה על זה.

פורסם

על הונאה?

או הפחדת הציבור ללא סיבה? (או שהיא יודעת משהו שאנחנו לא? :smile1: )

פורסם

הם פירסמו את זה בגלל איזו כתבה של איזה מישהו שקישר כל מיני דברים והגיע למסקנה שב-22 איראן תפציץ אותנו.

פורסם

:lol:

גדול, הם עשו עבודה טובה

פורסם
  • מחבר

ואני רוצה לקרורא את טרילוגית שר הטבעות +סילמריון (אני קונה יום ראשון\שני 8) ) יש מבצע בצומת ספרים ל2 ספרים של טולקין במאה.

חחח בדיוק קניתי 3 ספרים חדשים מצומת ספרים לפני יומיים

זה לא 2 ספרים במאה זה מבצע שיש שם המון ספרים שעם אתה קונה ביחד אז 100 שקל רק.

תפוז יכולה לקבל תביע מישפטית רצינית מאוד מהמדינה על זה.

לא הם לא, זה רק עוד רייטינג לאתר שלהם

וזה מצחיק

ותכלס מי מאמין לזה - ברצינות.

לפחות נמות רגועים עם פרק של נמלטים

פורסם

איזה דפוקים ... ועוד השקיעו באתר ...... :s07: :s07: :bash: :bash: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

אז מה אתם מתכוונים לעשות ב-4 ימים שנשארו לנו?

פורסם

שידחה את זה בכמה ימים! המחשב החדש שלי אמור להגיע ב23!

פורסם

אז מה אתם מתכוונים לעשות ב-4 ימים שנשארו לנו?

סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,

סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,סקס,מרתון משחקים, כמה דקות באתר הזה לראות XXX פוסטים כאלה,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים