פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אהלן אני ממש בימים אלה רוצה ללמוד תיאוריה ויש בבעלותי את הדיסק למידה של 2005 האם זה רלוונטי ללמוד מיזה ולגשת .. אחרי הכל אנחנו ב2006
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אני מציע שתלמד מהאתר הזה http://www.lamed.dapim.co.il/ עשיתי שם את המבחנים והתרגולים עברתי תאוריה ראשנה בהצלחה
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים שום דבר לא השתנה מאז 2005 בחוקי התנועה עד כמה שידוע לי,ומקסימום, תברר עם המורה שלך מה השתנה, זה בטוח לא הרבה,ולכן אתה יכול ללמוד עם הדיסק שיש לךאישית אני למדתי מחוברת שקיבלתי מהמורה לנהיגה שלי, ניסיתי קצת דרךאתרים אבל זה לא היה נוח אז הסתפקתי בחוברת
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים תאוריה זה ממש לא קשה, אבל בכל זאת אנשים קצת מפחדים, אתם יודעים למה?, כי זה פדיחות לא לעבור תיאוריה ראשונה......
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר אם אתה מתכנן בחופש אז זה לא ממש תקופה כבר.. איזה 12 יוםקוראים לספר נהיגה נכונה ואני חושב שזה בא עם הדיסק זה עולה איזה 50בשורה תחתונה ללמוד עם הדיסק של 2005 או לא ?אין לי כסף לזרוק לתיאוריה נוספת ומעדיף לא לבזבז 50 נוספים על הדיסק של 2006
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אני לא חושב שצריכה להיות בעיה ללמוד מהספר, אבל שוב, אני לא מורה לנהיגהתברר עם המורה שלך (או איזשהו מורה) אם יש משהו מהותי שהשתנה מאז 2005 בחוקיהתנועה, אבל חוץ מזה, אתה יכול ללמוד לדעתי עם הדיסק של 2005אני קיבלתי את החוברת מתנה מהמורה שלי כשהתחלתי ללמוד, וממה שאני יודע, גם כל החבריםשלי קיבלו מהמורה שלהם, הייתי בטוח שזה ככה אצל כולם...זה לא כזה פדיחות לא לעבור תאוריה ראשונהאני מכיר מספיק אנשים שלא עברו, וחלקם מאוד חכמים (חלקם לא, אבל זה עניין אחר)בכל מקרה, אף אחד לא יזכור איזה תאוריה עברת שנה אחרי חוץ ממך ואולי החברים הקרוביםוזה ממש לא פדיחות כמו שאתה חושב. אני לא זוכר איזה טסט חברים שלי עברו (חוץ מקומץ מהם),אז לזכור איזה תאוריה הם עברו? נראה לך שמישהו זוכר?ואם אתה כ"כ מתבייש מפני החברים שלך, אתה תמיד יכול לא לספר להם שניגשת עד שאתה עובר ואזלהגיד שזאת הייתה תאוריה ראשונה, הרי הדרך היחידה לדעת את האמת זה אם הם יראו את הטופס הירוקשלך (הטופס ממס"י) ואין סיבה שזה יקרה אי פעם
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אני עברתי תיאוריה שניהולמדתי מהדיסק והשמתשתי באתר למד לעשות איזה מליון מבחניםממש לא קשהבקרוב אני יתחיל ללמוד על 500
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.