פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים קחו עוד אתר של אנשים שצריך ליזרוק אותם מהמדינה הזאתhttp://www.newprofile.org/אתר לזכיות האדם ונגד הגיוס לצהל ...
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים גם היה את האתר חסימה.אם אתה ישנוני ואתה רוצה להתעורר, כך 5 דקות קריאה באתר הזה, כל כך תתעצבן שתבוא לך כמות של אנדרנלין שתעיר לך את כל החושים.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אנשים תעשו משהו , תיצרו קשר עם חברים שלכם שמבינים בנושא או אולי אתם בעצמכם, ותנסו להפיל את האתרים האלה. :itschy:
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים הוא לא.אני חושב שזה פשוט ספין שמטרתו לגרום לעליה דרמטית בכניסות לאתר...לישראלים זכרון קצר אז סביר להניח שאם הם יורידו את המסר הדבר יישכח במהרה.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים בואו נמצא את האדמין ונחתוך לו אשך,ברצינות.טוב זה קצת לא פרקטי,מישהו יודע איך מפילים את האתר?
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים DoS הם עדכנו את האתר... זונות אני מתבייש שיש אנשים כאלה, יהודים, אזרחי מדינת ישראל. כפויי טובה.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים אני מאוד מקווה שהאתר הזה ימות אני מתכוון להחרים אותו ולא להכנס אליו עוד לעולם. דרך אגב ראיתי בתגובות לווינט רעיון שמישהו הציע שכל אחד יכתוב אימייל לחברות שמפרסמות אצלו ולומר להם שאצלם כבר לא נקנה (אולי נצליח לפגוע לו בכיס ).
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים אתר דבילי של אנשים דבילים.צריך להציף לו את המיילים בספאם (אתם מקבלים חרא למייל? אל תמחקו. תעשו Forward אליו), לבנות תוכנה שדרכה כל האתר יוכל להתקיף ב- DDoS ולהתקשר לחברות שמפרסמות ולהגיד שאנחנו פשוט מחרימים אותם בגלל זה.לדעתי, צריך פשוט להפיל אותו ואת כל מה שהוא נוגע בו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.