פורסם 2002 באוקטובר 1823 שנים הממ... יש אפשרות לאוברקלוק? למה רק OC? אפשר גם קצת מודינג :asthanos:(אם יש קשרים עם פתולוגים)
פורסם 2002 באוקטובר 1823 שנים לכל מי שרוצה להיבחן, ניתן לעשות זאת בחינם בכתובת הזו.לפני שאתם ניגשים לבדיקה, אנא ספקו כתובת EMAIL אמיתית ע"מ שתוכלו לקבל את התוצאה ישירות לתיבת הדואר.אם אתם מעוניינים לקבל "תעודה ממוסגרת" ואמיתית, עליכם לשלם כמה דולרים, אבל אני מאמין שתוצאה לדואר האלקטרונית יותר כדאית.
פורסם 2002 באוקטובר 1823 שנים מתוך הידע המועט שלי בעניין (יתכן שאני טועה):בעוד שמחשב מבצע פקודות בצורה סדרתית פחות או יותר, ובאופן בינארי, מוח של אדם עובד בעיקרון של רשתות ניורונים, כאשר יש מליארדי ניורונים אשר שולחים אותות חשמליים מאחד אל השני, ומקבלות גירויים מרשת העצבים שבגוף.כבר פיתחו רשתות ניורונים הרצות על מחשבים אבל הן אינן מגיעות, אפילו בקירוב, לרמת המורכבות של רשתות הניורונים במוח של בן אדם.דוגמאות קלאסיות (עודכן):- מערכות של PDAs לזיהוי כתב יד (אתה כותב אות, לדוגמא בפאלם, והוא מזהה אותה, עם הזמן הוא לומד את הכתב שלך, באמצעות תיקונים שביצעת\לא ביצעת)- משחקים מסובכים כמו שחמט בהם יש ללמוד את טכניקת היריב.- זיהוי קולי, Speech Recognition בהם המערכת צריכה ללמוד את צורת הדיבור של הבנאדם וללמוד מטעויות.- פיתרון בעיות קלאסיות, לדוגמא דילמת האסיר (עפ"י תיאורית המשחק), בהן חישובי Brute Force כפי שמחשב יודע לעשות אינן מפיקות תוצאות טובות, ויש צורך במערכת היודעת להתאים את עצמה לתנאים בשטח.למחשבים אמנם יש יתרון מובהק בביצוע פעולות חשבוניות במהירות, אך רשתות הניורונים במוח מספקות רמה מאוד גבוהה של גמישות, התאמה ל-Fuzzy Logic, למידה עצמית מהירה וכושר הסתגלות (Adaptiveness).
פורסם 2002 באוקטובר 1823 שנים כן זה נכון. מידע מאוחסן בצורה גרפית ואנחנו משווים את זרם הנתונים הנכנס לדברים שכבר שמורים אצלנו בראש
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים 130 זה לא גאון, זה קצת מעל הממוצע. 30% זה יותר מקצת. אם היה לך מעבד 30% מהיר יותר הייתה אומר עליו שהוא גאון
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים עשיתי את המבחן ההוא ובאימייל שהם שולחים כתוב: Average: 85 - 115 Above average: 116 - 125 Gifted Borderline Genius: 126 - 135 Highly gifted and appearing to be a Genius to most others: 136 - 145 Genius: 146 - 165 High Genius: 166 - 180 Highest Genius: 181 - 200 Beyond being measurable Genius: Over 200
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים עשיתי את המבחן ההוא ובאימייל שהם שולחים כתוב: Average: 85 - 115 Above average: 116 - 125 Gifted Borderline Genius: 126 - 135 Highly gifted and appearing to be a Genius to most others: 136 - 145 Genius: 146 - 165 High Genius: 166 - 180 Highest Genius: 181 - 200 Beyond being measurable Genius: Over 200זה לא הגיוני.. אין הרבה אנשים שיש להם מעל 150... אני לא חושב שיש מסגרת מיוחדת ל200+... זה סתם מבחן...
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים בקשר לנושא הדיון..המוח עושה אלפי אם לא מיליוני פעולות בדקה.תחשבו על להניע את כל השרירים הלא רצוניים, לנשום, לגרום ללב לפעום, לעכל, לראות, לשמוע, להרגיש את המגע, כל זה לוקח "כוח עיבוד" מהמוח, והכל נעשה באופן מקביל.ואפילו בשביל לעשות פרצוף שמח או עצוב זה מספיק שרירים שעל המוח ל"שלוט" עליהם.וגם המחשבה זה דבר די מסובך... להגות רעיונות חדשים... אז חישובים הוא לא הצד ה"חזק" של המוח האנושי, אבל אני בטוח למדי שאם המוח היה מתפקד רק כמכונת חישוב, ולא אחראי על מאות פעולות בו זמנית הוא היה מחשב אפילו יותר מהר מכל מחשב שקיים היום.
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים אני לא מאמין.. איזה מבחן מטומטם :-X לקח לי 11 דקות, שימוש קל בבילון (מותר - שפת האם שלי היא לא אנגלית). קיבלתי את הציון המגוכח של 161
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים אני לא מאמין.. איזה מבחן מטומטם :-X לקח לי 11 דקות, שימוש קל בבילון (מותר - שפת האם שלי היא לא אנגלית). קיבלתי את הציון המגוכח של 161 מבחן IQ אמיתי לוקח כמה שעות וככה גם בודקים את היכולת של המוח להשאר בריכוז (כמו פסיכומטרי). זה לא מבחן IQ אמיתי מה שיש שם אבל זה נותן הבנה מסויימת של העיקרון.
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים בכיתה ד עשית מבחן IQ פשוט סייוט כמה זמן זה לוקח...בסוף יצא שיש לי 132 IQ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.