פורסם 2002 באוקטובר 1822 שנים אני רוצה לקנות את ה Hardcano5 של TT, ואני עדיין לא בטוח.חיפשתי באינטרנט בחנויות בישראל וראיתי שרק פנדה מוכרים את ה-5 וזיג זג מוכרים את Hardcano7 בפחות מחיר, למה? מה ההבדל?
פורסם 2002 באוקטובר 1822 שנים להראד קאנו 7 יש רק חיבורים מד טמ"פ ופאן באסלהארד קאנו 5 יש היט סינק מאלומינים להארד דיסק, מאוור 40 מ"מ, פאן באס ומד טמ"פ אחד
פורסם 2002 באוקטובר 1822 שנים מחבר אז מה יותר טוב? מה יותר עדיף לקנות? וצריך איזה הכנה/משהו מיוחד במחשב? (לא ממש מבין בזה)
פורסם 2002 באוקטובר 1822 שנים בHardcano 2 יש פאןבאס ?לא...יש לו רק מאוור ושני צגי טמ"פלגבי מה עדיף תחליט אתה...אתה צריך קירור או חוטים?
פורסם 2002 באוקטובר 1822 שנים אז מה יותר טוב? מה יותר עדיף לקנות? וצריך איזה הכנה/משהו מיוחד במחשב? (לא ממש מבין בזה)תלוי מה אתה רוצה לעשות עם זה..לקרר את ההארד-דיסק או לבדוק טמפרטורה?אם לבדוק טמפרטורה אז את 2אם לקרר הארד-דיסק אז את 5הכנה.. בשביל המאוורר אתה צריך כבל חשמל, המד טמפרטורה עובד על בטריות והדבר הכי חשוב זה פתח כמו של כונן ;D
פורסם 2002 באוקטובר 1822 שנים מחבר אני רוצה יותר לקרר אותו בשביל שלא יגמור טרם זמנו.אבל ראיתי בתמונה של ה5 שיש לו גם צג, אז אין שם גם טמפ?
פורסם 2002 באוקטובר 1822 שנים רק אחד לעומת שנייםאבל שתדע שזה רק ליופיזה אחד המוצרים הכי פחות תורמים למחשב, לא מקרר את הhard disc בגרוש
פורסם 2002 באוקטובר 1822 שנים מחבר לא ממש מקרר? אתה בטוח????????יש אולי משהו אחר שכן יקרר את ה HDD????????
פורסם 2002 באוקטובר 1822 שנים לא ממש מקרר? אתה בטוח????????יש אולי משהו אחר שכן יקרר את ה HDD????????מאוורר 80 מ"מ פשוט.
פורסם 2002 באוקטובר 1922 שנים מחבר טוב, החלטתי לקנות את ה5. ראיתי שבפנדה הוא עולה 200, יש מקום יותר זול? תודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.