פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים נרדם מהר: שיש סרטים טובים בטלוויזיה. נרדם בייסורים: שאין מה לראות בטלוויזיה. : אני תמיד אמרתי! כשיש סרט טוב נרדמים מהר D:
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר חחח תמיד זה קורה לי איך שאני מפעיל את המאורר ומתכסה כל המחשבות עולות לי דרך אגב זו הדרך הכי טובה בקיץ להפעיל מאורר ולהתכסות
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים זה משתנה, אם אני חושב על דברים או לא, אם עשיתי פעילות גופנית/מאמץ מחשבתי באותו יום או לא, לפעמים לוקח לי שעות להרדם, לפעמים חצי דקה.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים ביום של עבודה, עניין של 5 דקות.ביום שאני קם מאוחר-יכול לקחת חצי שעה. בגלל זה ביום שקמתי בו מאוחר אני הולך לישון מאוחר, גם אם אני עובד למחרת. לפחות אני לא אבזבז חצי שעה על התהפכות במיטה כמו מטומטם.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים תלוי ביום...לפעמים רבע שעה ולפעמים(כמו בימים האחרונים, מוות לזה) שעתיים-שלוש
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים תלוי מה עשיתי באותו יום, כמה שעות אני ער וכו'.אבל בד"כ 10 - 20 דק' .מתי שאני ישן במקום אחר שהוא לא הבית (אצל חבר בד"כ , אבל לא משנה איפה) זה יכול לקחת 40 דק' או כמה שעות וזו תהייה שינה גרועה ביותר.גם לכם זה קורה?
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אני בצבא אז אני רק שם את הראש ונרדם.לפעמים נרדמים תוך כדי עמידה ואז מתעוררים אחרי כמה שניות שהברכיים מתקפלות.באזרחות הייתי צריך לשבת לילה שלם מול מחשב ואז בבוקר הייתי נרדם.....
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים בחרתי בלא ישן כי זה סקר שבוצע ע"י טמבל.זה משתנה לגמרי אצלי. לפעמים יש לילות שאני לא נרדם בהם, שאני שעות לא נרדם, יש כאלה שלוקח איזה חצי שעה, ויש כאלה כשאני חוזר מיציאה בדרך להאנגובר נרדם ברגע שהראש על הכרית.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מה ההיגיון לשים אופציה כמו "לא ישן"? ומי 6 האידיוטים שהצביעו לזה? טוב, לזה שמעלי יש תירוץ טוב, אז ה-5
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר הוספתי אפשרות חדשה אני נאנין שאם הייתי חושב על האפשרות הזאת קודם הרוב המוץ היה מצביע לה פשוט לא חשבתי על זה
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים גם לי לוקח לפחות חצי שעה בדרך כלל קרוב יותר לשעה ולכן מצאתי פתרון לזמן "המבוזבז" ולשחק בפוקט במיטה עד שאני מרגיש שאני ממש נרדם במקום לחשוב על כל מיני שטויות (שידרוגים!!! שידרוגים!!!! ואיפה אני עושה שוד בשביל.................. השידרוג!!!!!!!!!!! ).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.