פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אתמול חשבתי על זה והגעתי למסקנה שלוקח לי יותר מדיי זמן להרדם לפחות חצי שעה, שעה
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אצלי זה תלוי כמה אני עייף ואם יש לי דברים על הראש. אם אני עייף אני בדרך כלל נרדם מהר ואם יש לי הרבה דברים על הראש לוקח לי די הרבה זמן להירדם. לא יודע כמה אני אף פעם לא סופר אבל בין חצי שעה לשעה.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים ^^ כנ"ל עייף אז כמה דקות, לא עייף + דברים על הראש אפילו 3 שעות =\ מתהפך במיטה וזה מעצבן
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים כנ"ל.. כתלות בעייפות ובדברים שיש לחשוב עליהם יכול להיות תוך דקה ועד שעתיים. אני לא חושב שיש מישהו שזה קבוע אצלו. זה תמיד תלוי בדברים הנ"ל ^^
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים חחח תסתכל כל הזמן על השעון :+)שאני עייף (כמו עכשיו בחופש) אז 5 דקות, שאני לא עייף חצי שעה לפעמים שעה :[
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים חח איזה שאלה..בממוצע 20 דקות ככה..אבל זה טלוי כמה אתה עייף כמה נוח לך על מה אתה חושב כל מני שטויות כאלה..קיצר זה מאוד שונה יש פעמים שאני נרדם אחרי שעתים -3 ו יש פעמים אני רק שם תראש ואני נירדם אחרי 2 דקות
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים זאת בעיה נפוצה.לי בממוצע 30-60 דקות לוקח להרדם.לפעמים כמה שעות אפילו, פשוט לא נרדם, תמיד יש משהו שמפריע.לפמעמים (מאוד נדיר) לוקח לי כמה דקות.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים בדרך כלל לפני שאני הולך לישון אני רואה טלוויזיה ואז שאני מרגיש שאני עייף אני מנסה להרדם ומשם כבר זה לוקח לי כמה דקות...לפעמים קורה שאני לא מצליח חהרדם ואני משתגע!! :pissed:זה מחרפן אותי ואז אני ניהיה עצבני ואז בכלל אני לא נרדם!
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים גם לי לוקח בד"כ בין חצי שעה לשעה וחצי, וזה מעצבן ברמות.אבל בזמן האחרון גיליתי שיטה - אני אוכל ושותה לפני שאני הולך לישון, וזה עוזר!בד"כ שאני הולך לישון צמא לוקח לי הרבה זמן להירדם.וגם אם אני זוכר נכון, הגוף "מתעייף" כשהו מעכל.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים נרדם מהר: שיש סרטים טובים בטלוויזיה. נרדם בייסורים: שאין מה לראות בטלוויזיה. :
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים קשה לי להירדם רק אם נתקלתי בשאלות על רדוקציות שלא הצלחתי לפתור. מתישהו אני מצליח לפתור, דופק תראש בקיר ונרדם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.