עבור לתוכן

התלבטות בקניית זיכרונות ולוח אם למערכת קונרו עם E6300 (מתוכנן אוברקלוק)

Featured Replies

פורסם

בהנחה שהביקורת של Anand לא השתנתה מאז הפעם האחרונה שקראתי אותה השבוע, ה-AB9 דווקא לא מבטיח בכלל באוברקלוק, אם הגיעו לבאס מקסימלי באיזור ה-370 מ"ה, כלומר עם המעבד שלו אוברקלוק מקסימלי של 2590 מ"ה.. זה לא משהו בכלל..

זה עדיין ביוס בטא ויש מצב שעתידיים ישפרו את זה כמו שטוענים בביקורת, אבל לדעתי יש להיות ספקן כל עוד לא הוכח אחרת, וכנראה שווה להוסיף את ה-100 ש"ח ל-DS3 ולהבטיח לעצמך באס גבוה יותר..

אני גם הזמנתי עכשיו E6300 וזיכרון 800 מ"ה, ואני חושב שאולי יש מצב שלאחר שהם יגיעו (בתקווה) אני אקפוץ לאיזה חנות לבדוק יכולות אוברקלוק לפני שאני אקנה את הלוח.

אגב המחירים על 800 מ"ה בארץ הם דיי שערוריה... בארה"ב אתה יכול להשיג 2GB זיכרון כזה CL4 באיזור ה-200 דולר.. ובחלק מהמקרים גם לקבל החזר כספי של 50 דולר לאחר הקניה מהיצרן (כלומר 150 דולר = 770 ש"ח עם מע"מ לזיכרון כזה).

• תגובות 37
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וואי אני יודע שראיתי בימים האחרונים תוצאות דומות (עם הAB9) לתוצאות של הDS3 (לפי הביקורת של VR-ZONE)

טוב שכחו מזה לא מצאתי... הדבר הכי קרוב שמצאתי זה שהם אמרו שהם יוציאו עדכון ביוס בקרוב בשביל להעלות את יכולת הOC

ככה שבאמת בשביל להיות בטוחים בOC טוב הDS3 נראה הכי טוב כרגע :xyxthumbs:

פורסם

ההבדל בין ה-PK ל-HZ זה השבבים... מה עדיף? כנראה שה-HZ בגלל הותק ובגלל שידוע לאן הם יגיעו.

פורסם

הנה שיטת השמות של GSKILL:

http://www.gskill.com/en/press%20060706.html

לפי זה ה HZ הם מסידרה יותר גבוהה מה PK ולכן יגיעו לOC יותר גבוה.

אבל הם גם עולים 300 ש"ח יותר.

פורסם
  • מחבר

אז לסיכום:

1)איזה לוח עדיף - ASUS P5B או ה - GIGABYTE DS3 ?

2)איזה זיכרון עדיף? MUSHKIN XP2-6400 2X512MB DDR2 800MHZ 4-4-3-10 או G.SKILL HZ 6400 2X512MB DDR2 800MHZ 4-4-4-12

או CRUCIAL BALLISTIX 6400 2X512MB DDR2 800MHZ 4-4-4-12 ?

פורסם

לגבי הלוח, בין שני אלו הייתי הולך על ה-ASUS.

לגבי הזיכרונות, אני מניח שה-G.Skill יגיעו הכי רחוק. אבל זה יהיה הבדל לא רציני, ככה שמה שזול יותר, אני חושב ש"מה שזול יותר" תהיה עצה יותר טובה.

פורסם

בזכרונות מבין ה-4 תיקח את ה- mushkin / crucial ballistix

הם היחידים מהארבעה שמגיעים עם ה D9MGH FATBODY

פורסם

הג'יגה בייט עדיף

פורסם
  • מחבר

הג'יגה בייט עדיף

למה הג'יגבייט יהיה עדיף על פני האסוס ?

על אילו זכרונות אתה מציע ללכת ? על ה - MUSHKIN XP2 ? על ה - G.SKILL HZ ? על ה - G.SKILL PK ? על ה - CRUCIAL BALLISTIX ?

או על אלה - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14772 ?

ד"א מה זה D9MGH FATBODY ?

פורסם

זה ממש לא משנה איזה תקח, הרי בסופו של דבר, 800 זה BUS של 400, ז"א ש400 מובטח לך, והשאר גם ככה כנראה יוגבל ע"י הלוח...

פורסם
  • מחבר

אם כן אז אני אלך על הזיכרון הכי זול שהוא ה - G.SKILL PK.

בקשר ללוח אם אני עדיין לא הבנתי איזה לקחת, הרבה אומרים לקחת את ה - GIGABYTE DS3 אבל אני לא בטוח שהוא עדיף על ה - ASUS P5B ואני מחכה להסבר.

פורסם

למה הג'יגבייט יהיה עדיף על פני האסוס ?

על אילו זכרונות אתה מציע ללכת ? על ה - MUSHKIN XP2 ? על ה - G.SKILL HZ ? על ה - G.SKILL PK ? על ה - CRUCIAL BALLISTIX ?

או על אלה - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14772 ?

ד"א מה זה D9MGH FATBODY ?

ה-GB הוכיח את עצמו

ה-Asus ממש לא

לגבי הזכרונות לך על ה-Crucial או על ה-Mushkin כמו שהציעו מעליי

Fatbody D9 אלה הצ'יפים הכי טובים לזכרונות DDR2 שיש היום

עושים גם 1000MHz

פורסם
  • מחבר

טוב שכנעתם אותי אני לוקח את הלוח של GIGABYTE.

ובקשר לזכרונות, אני מבין שההמלצה הסופית היא בין ה - BALLISTIX ל -MUSHKIN XP2 ואני שואל אילו מהם לקחת ? כי (שניהם עולים אותו הדבר ונמכרים באותה חנות)

שאלה נוספת: האם ידוע מתי יגיעו לארץ (אם בכלל) לוחות ה - 965P של ALBATRON ו - EPOX והאם יש למה לצפות מהם?

פורסם

שניהם עדיין לא הושקו

ל-EPoX יש מבוססי 945 שכבר הושקו

פורסם
  • מחבר

ובקשר לזכרונות, אני מבין שההמלצה הסופית היא בין ה - BALLISTIX ל -MUSHKIN XP2 ואני שואל אילו מהם לקחת ? כי (שניהם עולים אותו הדבר ונמכרים באותה חנות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים