עבור לתוכן

פרוייקט THOR

Featured Replies

פורסם

זה:

http://hwzone.co.il/guides/caseled/

עברתי עליו עכשו ולא ראיתי את התמונה של הפרספקס שהתכוונתי אליה... כנראה שראיתי את זה במדריך אחר...

בכול מקרה, כשאתה מכניס את הלד לתוך הפרספקס, האור לא יצא מהפאות של הפרספקס, אלא מוחזר מהם, ובחושך מוחלט, כשרק הלד שבפרספקס דולק, אתה לא תראה את הפרספקס, אלא רק את השוליים שלו, שמהם יצא האור... (הציור העליון)

כשיש שריטה, האור נשבר ויוצא מהשריטה- שמשמשת כמקור אור, וככה אתה רואה אותה... (הציור התחתון)

[attachment deleted by admin]

• תגובות 32
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אההה... הבנתי אותך אחי, אז זה כאילו נעקרון של חריטה רגילה, איך לא הבנתי את זה :kopfpatsch:

זה באמת יכול להיות מגניב, אבל כבר פשוט ( ויפה יותר ) יותר ייה לקנות פרספקט שרגיש לאור UV :xyxthumbs:

פורסם

אבל אז כל הפרפקס יואר לך באור UV (זה מה שאתה רוצה?) ולא רק החריטה..

פורסם

אבל אם אתה רוצה שרק חלק יואר, אז כבר עדיף לעשות חריטה יפה וזהו, לא???

אם התכוונתה שאתה רוצה שחלק גדול יחסית יואר, משהו כמו שליש או חצי מהחלון, אז אפשר לארגן שרק חצי מהחלון יהיה עשוי מפרספקט רגיש לאור UV.

פורסם

יקר מדי, הוא לא צריך לבזבז כלכך הרבה כסף על זה, ואם יש לו את התקציב, אז שכבר פאן בס אחר.

פורסם
  • מחבר

טוב , אז ככה :

1. חשבתי לבצע BLOWHOLE כמו שרואים בעמוד 1.

2. אולי אתם צודקים שצלע קירור זה לא אחלה פיתרון... אולי אעשה פשוט מאוורר אחד של 120 מ"מ מלמעלה עם גריל מעוצב...

3. מצאתי תמונה , עשיתי ממנה מדבקה והדפסתי אצל חבר אתמול - http://www.scancoo.com/Dragon_Elmore_Larry_twenty_Years_%20of_Art_02/photo/Elmore_Larry-TYOA-083-Thor-D50.jpg . המדבקה תודבק על דלת המארז...

חשבתי אולי להעביר את כל התמונה הזאת כחריטה לחלון פרספקס,מה אתם אומרים? ולהאיר את הפטיש,איפה שהברקים,בלד לבן... לעשות כיתוב של THOR בצד,שיואר ע"י לדים מתחלפים ...

4. חומר בידוד הזמנתי כבר מפנדה... :-) יש לי סה"כ תקציב של 500 ש"ח... אחרי מסך שהוזמן,וחומר בידוד אקוסטי - נשארתי עם 500-250 = 250 ש"ח...

5. האם יש למישהו רעיון לאיך לעשות אפקט ברקים עם לדים? :-)

6. מה היה הרעיון עם הפטיש? איפה לחרוט אותו?

פורסם

תמונה מגניבה! אבל איך תוכל לחרוט אותה??? אני לא חושב שתצליח :-\

ובקשר ללעשות אותה מדבקה, אתה תדפיס אותה על נייר מיוחד כזה להדפה שאפשר לקלף אותו ואז להדביק אותו?

ואת אפקט הבקרים עם הלדים זה לעשות שתי שכבות של פרספקט, בשכבה אחד לעשות את כל הציור, ובשכבה השני את הברק ולים בתוכה לד, אבל אתה צריך להתאים את 2 השכבות שכשהן יהיו אחת על השניה הברק יהיה במקום

פורסם

[. האם יש למישהו רעיון לאיך לעשות אפקט ברקים עם לדים? :-)

6. מה היה הרעיון עם הפטיש? איפה לחרוט אותו?

פורסם
  • מחבר

תמונה מגניבה! אבל איך תוכל לחרוט אותה??? אני לא חושב שתצליח :-\

ובקשר ללעשות אותה מדבקה, אתה תדפיס אותה על נייר מיוחד כזה להדפה שאפשר לקלף אותו ואז להדביק אותו?

ואת אפקט הבקרים עם הלדים זה לעשות שתי שכבות של פרספקט, בשכבה אחד לעשות את כל הציור, ובשכבה השני את הברק ולים בתוכה לד, אבל אתה צריך להתאים את 2 השכבות שכשהן יהיו אחת על השניה הברק יהיה במקום

כן,הדפסתי אותה על מדבקה גדולה שתודבק,אולי, לדלת של המארז,איפה שהלוח-אם.

[

אני הייתי הולך על גרזן גדול ומרשים משהו בסגנון הזה:, שיחרט על הדלת הימינית (את הצורה של הגרזן אתה צריך לחתוך בפח ובתוך החיתוך לחרוט את הכל..

ומעל הגרזן לרשום THOR (למרות של THOR היה פטיש.. גרזן יותר יפה... )

BlueGrip.jpg

את הברקים תעשה משתי לוחות פרספקס בלוח הראשון תחרוט ברקים ובלוח השני גם ברקים אבל במיקום טיפה שונה .

ואתה צריך מריץ לדים שיריץ את הלדים פעם מהלוח הראשון ופעם מהשני.. זה ייצור לך אפקט מושלם של ברקים..

בנוסף אתה יכול לחרוט פיתוחים בסגנון עתיק על הידית ולהאיר אותם גם בצבע שונה מהגרזן כולו

לאריהב יש מריצי לדים?

פורסם

לפי דעתי אחד מאלה יתאים יותר...

http://images.google.co.il/images?svnum=10&hl=iw&lr=&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=thors+hammer&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9

ולגבי החריטה והמיקום:

אתה לא מתכוון לעשות אולי מילוי למכסה של הפאנל הקידמי, צביעה בשחור, הדבקה של חתיכת פרספקס עם חריטה של איזה פטיש וברקים ותאורת לדים לכול הסיפור? ::)

אפשר גם לחתוך פרספקס בצורה של פטיש, ולחרוט עליו כל מיני צורות... או פשוט לכרסם את כולו, ולהאיר את זה בלדים... להדביק על הפתח איורור...

את הפטיש צריך לחתוך לגמרי מפלטת הפרספקס, ולהדביק רק אותו... וזה לא אמור להיו תחלון, אלא רק משהו שאפשר לחרוט ולהאיר אותו...

פורסם

כן,הדפסתי אותה על מדבקה גדולה שתודבק,אולי, לדלת של המארז,איפה שהלוח-אם.

המדבקה הזאת בעלת רקע לבן כמו נייר, או שהמדבקה עצמה שקופה ורואים רק את ההדפס?

פורסם

כן יש להם מריץ לדים..

פורסם

בונים אחד

פורסם
  • מחבר

כמה עדכונים של הפרוייקט,לצערי עוד אין לי פה מצלמה כדי לתעד את הפרויקט,אך זה בטיפול :

1. המדבקה שקופה... עוד לא הדבקתי אותה...

2. התחלתי לעבוד על החריטה על חלון הפרספקס (לקחתי חתיכת פרספקס שבעל החנות לא היה זקוק לה בשביל להתאמן) עם מלחם ... :-) עוד לא החלטתי,אך כנראה שהגרזן ייחרט על הפרספקס,והמדבקה תודבק על הדלת השנייה של המארז.

3. מריץ לדים הוזמן...

4. המסך 20*4 הגיע , המסך הקודם הוסר והמסך החדש הותקן במקום שני חריצי 5.25" . התקנה קלה ופשוטה.

5. חתיכת פרספקס בצבע כחול נחתכה לפי מידות המסך מקדימה,עליה נחרטה המילה THOR , והיא מוארת על ידי שני לדים לבנים...

6. נרכשו 3 מאווררים של 120 מ"מ עם לדים כחולים, עם עוצמת רעש של 19 dbA . שניים הותקנו (אחד מקדימה ואחד מאחורה) , השלישי מחכה לתורו עד שאחליט...

7. נרכשה ערכת סליבינג , ובוצע סליבינג לכל החוטים שבמארז...

8. התבלטות - האם פשוט לחתוך חור בגג המארז,ולשים עליו טבעת כמו שPRO MODDER הראה בפרוייקט אחר שלו (הטבעת העגולה) , לחבר אליה חתיכות בד שיוארו ע"י הלד של המאוורר (זה יזכיר אפקט של להבה כחולה כזו - יש לי את זה בפרוייקט אחר שעשיתי) , או שללכת על משהו אחר,כגון צלע הקירור ההתחלתית?

והכי חשוב - הותקן איטום אקוסטי ברצפת המארז...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים