עבור לתוכן

פרוייקט THOR

Featured Replies

פורסם

שלום רב! :hi:

ובכן,לאחר זמן רב והיסוסים,והשוואות עם הפרוייקט הזה - http://www.mnpctech.com/Thermaltake_Swing_Silent_PC.html

(יש שם הרבה דברים שאני רוצה במארז שלי,מה גם ששני המארזים די דומים בתצורתם)

התחלתי בפרוייקט :

זהו המארז שעליו אעשה את המוד - 00112009.jpg .

הפרוייקט (תודות ל-pro modder ) - אמור להיראות כך :

a5a4f1211024ffc8fb4ea485fd6f9a70030000.aspx

מס' בקשות לי אליכם,ואשמח לעזרתכם -

1. אני רוצה להוציא את המסך שיש בתמונה ולשים אותו במקום אחר במארז,או שלא להשתמש בו כלל . אשמח להמלצות למיקום חילופי למסך.

2. המלצה לFAN CONTROLLER שישלוט על 4 מאווררים וישב בתושבת 5.25" אחת.

3. המלצה למאווררים חזקים,שקטים ומוארים (2 של 120 מ"מ ו-4 של 80 מ"מ)

4. האם אני יכול להשיג בארץ את זה? http://www.mnpctech.com/SonexWilltec.html

• תגובות 32
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

okie. תודה...

הזמנתי כבר מסך 4*20 עם תאורה אחורית מאריהב.

אני יודע שזה אולי יישמע טיפשי,אבל יש לכם המלצות לאיפה לקנות דרמל טוב? במחיר סביר למשתמש ממוצע (לא בשבילי... ;D )?

PRO MODDER - אשמח אם תציץ באתר שרשמתי למעלה (זה שאני רוצה להשתוות אליו,פחות או יותר) , ותאמר לי אם ניתן להשיג בארץ מאווררים חזקים כמו אלו שמוצגים שם,אך פחות רועשים (30 DB זה המון,לא? ;-) )...

פורסם

לגבי 4: כן, חפש חנויות\ בתי מלאכה לאקוסטיקה. אני בטוח שהם לא יתנגדו לתת לך כמה שאריות שתוכל לסדר יופי במארז...

לגבי המסך: תסתכל מאחורי הפאנל הקידמי על החיבורים שלו... בטוח אפשר לנתק אותו ולהוציא מהמארז, רק תזהר על החיבורים שנשארים במארז, כי אולי יום אחד תרצה להחזיר את המסך...

לגבי המוד עצמו: כל השינוי הגדול זה קתודה כחולה, חריטת "THOR" וכובע למארז?

אתה לא מתכוון לעשות אולי מילוי למכסה של הפאנל הקידמי, צביעה בשחור, הדבקה של חתיכת פרספקס עם חריטה של איזה פטיש וברקים ותאורת לדים לכול הסיפור? ::)

דראמל אפשר לקנות בהום סנטר\ AEC

פורסם
  • מחבר

זה יהיה הרבה מעבר למוד של קטודה,החלפת פרספקס וחריטת THOR...

זה יהיה ככה :

על ה "טופ" ישב טרפז שעשוי מעץ ועליו כיסוי אלומיניום מוברש.

בחלק העליון של הטרפז יכנס לתוך חריטה שהוכנה מראש, מלבן פרספקס בצבע כחול, המלבן יואר בעזרת תאורת לדים,

באלומיניום בעץ ובפרסקס תתבצע חריטה של 3 פסים אשר תעבור גם את פח המארז ואלו ישמשו פתחי איוורור לאוויר החם שמצתבר, והצצה לפנים המארז.

האלומינום יוחזק בעזרת 8 בירגי נירוסטה (מברג כוכב..).

a5a4f17193596ef70a4589be2aa2b200030000.aspx

Left door:

הפרספקס שבדלת יוחלף לפרספקס כחול.

והשם THOR ייחרט עליו, ויואר בעזרת לדים כחולים.

a5a4f18bf6c14dbc324628860f73aba0030000.aspx

Front:

פסיי האוורור יוארו גם כן בלדים כחולים.

a5a4f1a96eac62063d4737a84b0e50c0030000.aspx

Legs:

במקום הרגליים הקימות של המארז, תבוא רגל אחד גדולה בצורת V

הרגל עשויה מעץ, ולוח פרספקס כחול יחתך בצורתה ויישב בתחתית הרגל (בעזרת לדים כחולים).

תחתית הפרספקס יצבע בצבע שחור.

a5a4f1cc552419c9ce4c6496b7216f30030000.aspx

התמונה הזו של הויקינג תיחרט על חלון המארז -

a5a4f16b31424b246247a2b476891d40020000.aspx

יוכנס מסך של 4*20 במקום שני תושבות של 5.25" .

צלע הקירור תכיל 3 מאווררים של 80 מ"מ , כאשר אחד יוציא אוויר החוצה ושניים יינקו אותו פנימה .

בנוסף,ברגל של המארז יוכנס מאוורר 80 מ"מ שיפלוט אוויר החוצה מרצפת המארז.

I WANT IT COLD!!!

פורסם

בסדר... אז עוד חריטה של תמונה וכמה גופי תאורת לדים... עדיין די חלש :-X

לדים לכולם יש... אם כבר אתה משקיע ב...דבר הזה על הגג (איך זה מתקשר ל"תור" :s05:), למה שלא תהייה קצת יותר יצירתי? ::)

פורסם
  • מחבר

יש לך רעיונות למשהו יותר יצירתי עבור צלע הקירור? ;D

חשבתי גם לבנות BLOWHOLE כזה -

5.jpg

פורסם

אתה לא מתכוון לעשות אולי מילוי למכסה של הפאנל הקידמי, צביעה בשחור, הדבקה של חתיכת פרספקס עם חריטה של איזה פטיש וברקים ותאורת לדים לכול הסיפור? ::)

אפשר גם לחתוך פרספקס בצורה של פטיש, ולחרוט עליו כל מיני צורות... או פשוט לכרסם את כולו, ולהאיר את זה בלדים... להדביק על הפתח איורור...

("צלע הקירור" זה הפתחים האלה בקידמת המארז? מה שקראת לו "פסי איורור" מקודם?)

פורסם

בדלת השניה מצד ימין, אתה יכול לחרוט חלון בצורת פטיש, לעשות לו תאורה כפולה מתחלפת עם ברקים (לבן-כחול-אדום) או משהו בסגנון.

ומעל החלון-פטיש לעשות חריטה גדולה בפח המארז של השם "THOR" בפונט מעניין אולי פונט גוטי.

והיא תיהיה מאורת-מאחוריה ישב פרספקס חלבי שיואר בלדים..

פורסם

נראה נחמד ודיי פשוט, אז בהצלחה.

ורק משהו קטן, החומר אקוסטיקה הזה שאתה מחפש הוא משמש לבידוד הרעש מהמחשב ? ?

פורסם

אפשר גם לחתוך פרספקס בצורה של פטיש, ולחרוט עליו כל מיני צורות... או פשוט לכרסם את כולו, ולהאיר את זה בלדים... להדביק על הפתח איורור...

("צלע הקירור" זה הפתחים האלה בקידמת המארז? מה שקראת לו "פסי איורור" מקודם?)

אחלה הצעה.

וכשאמרתה לכרסם את החלון, התכוונתה להפאך אותו למן נסורת? ואם כן אז איפה לשים אותו?

פורסם

לא בדיוק... התכוונתי לשייף אותו בצורה גסה עם ראש כירסום ודראמל, כדי שהוא יהייה כמה שיותר מחוספס, וישבור טוב את האור מהלדים...

פורסם

אבל אז החלון לא יראה מכוער והרוס?

ומזאת אומרת ישבור את האור מהלדים? במה זה יבוא לידי ביטוי?

פורסם

לא.. למה?

אני אמרתי שאת הפטיש צריך לחתוך לגמרי מפלטת הפרספקס, ולהדביק רק אותו... וזה לא אמור להיו תחלון, אלא רק משהו שאפשר לחרוט ולהאיר אותו...

שבירת אור- על זה תקרא במדריך לגופי תאורה... שם יש הסבר יפה עם תמונות וכו, ככה זה סיפור ארוך...

פורסם

איזה מדריך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים