פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים חיברתי מסך של פקס למחשב לפי המדריך של האתר.ורק חצי מסך עובד למרות שיש תצוגת אתחול על כולו.אני משתמש בתוכנה .CrystalControlהאם חיברתי משהו לא נכון? או שלא הגדרתי טוב את המסך?עומר
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים חחחחח עשיתה שטות: לא כל מסך יתאים לתיאור שישנו במדריך היתה גם שורה (שהיתי אומר שהצוות חייב להדגיש!!) המדריך הזה מיועד לסוג מקודד אחד בלבד!!!אחרים יעשו בעיות כמו כתיבה של דברים לא מובנים ולא מה שצריך \ תצוגה של חצי מהמידע הנישלח וכו'תשלח כאן תמונות מקדימה ומאחורי המסך \ אם יש מדבקה על הפלאטה של המסך מאחור אם השם הסידורי שלו יהיה נחמד..נניח ומצאתה פקס שהיה לו מסך מתאים יכולות להיות גם בעיות בחיבורים, זה שהוא עושה את האתחול לא אומר שכל חיבורי ה DATA טובים תנסה לבדוק אותם אם רב מודד
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אם חצי עובד אז הבקר מתאים...לא בדיוק, בעיקרון כל בקר מתאים למטרה הזאת פשוט המדריך לא מתאים הצורת החיבור אמורה להיות שונה...
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אם הבקר לא היה מתאים זה לא היה עובד בכלל רוצה להתערב? תקנה את המסך LCD שיש לאריהב היחידי של 2 שורות ותנסה לחבר אותו כמו שרשום במדריך, אני רוצה לראות מה יצא לך ד"א אני כרגע משתמש במסך הזה , פשוט חיברתי את הרגלי דטה בצורה שונה SNOW :'(
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים תנסה לבדוק בהגדרות כמה שורות הגדרתה יעני זה נגיד 2*16 אם עשיתה בטעות 2*8 אז יהיה רק חצי.. קורה
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר זה 1* וככה הגדרתי אותו.16יש לו חיבורים מ 1 עד 14 ו-A ו- K (את חיבורי התאורה לא חיברתי)בבקשה תמונות.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר מה שהתמונות מציגות זו תקלה ולא מה שדיברתי עליו.כאשר אני לוחץ על החוטים הצד "המשותק" מתחיל לעבוד והשני משתתק.יש לי בעיית נתק או שהחוטים מחוברים לא נכון בגלל סוג הבקר כמו ש-wons אומר?ואין לי אפשרות לשחק עם הבהירות של המסך.עומר
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מחבר בסדר הבהירות בנתיים לא חשובה לי.אבל עכשיו יש לי בעיה חדשה,ניתקתי את המסך בשביל לבדוק נתקים,וגיליתי שהחיבורים תקינים.אבל עכשיו המסך לא מראה כלום הוא תקוע בתצוגת אתחול.אולי החיבורים שבמדריך לא מתאימים כמו שהציעו?עומר, שבעד לצבוע בכחול לזרוק לשירותים את המסך הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.