פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים שלום,יש לי מסך לא מוכרוהוא כל הזמן מהבהב בעלייה של המחשב ובחלק מהמשחקים(ואז אני לא יכול לשחק)המסך נקרא-Colortac LM17Aאני חשוב שצריך דרייברים למסךתודה מראש!!!
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אני לא חושב שדרייברים זאת הבעיה . הנה לך עוד סיבה למה לא לקנות רכיבים לא מוכרים בדקת שהחיבור של המסך מאחורי המחשב מחובר ויושב טוב על הכ.מסך ? כאשר יש חיבור רופף , יש בדיוק את מה שתיארת . אם החיבור לא רופף אני אנסה להמשיך לעזור לך .
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר בדקתי,והוא אינו רופף..המשחב לא מזהה את המסךהוא נקרא ע"פ המחשבPLUG AND PLAYכנראה שצריך דרייברים אבל אני לא יודע איפה למצוא...תודהנכנסתי לאוורסט וזה מה שרשום על המסך-Field ValueMonitor Properties Monitor Name Plug and Play Monitor [NoDB]Monitor ID GRE0000Model LM17AManufacture Date Week 32 / 2003Serial Number 0Max. Visible Display Size 36 cm x 29 cm (18.2")Picture Aspect Ratio 5:4Horizontal Frequency 30 - 80 kHzVertical Frequency 50 - 76 HzGamma 2.83DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים תשתמש בכפתור כדי להוסיף את מה שרשמת הקפצת דיונים אסורה קרא את חוקי הפורום
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר ניסיתי להחליף בין החיבורים כמו שמישהו אמר לי פה בפרטית וזה עדיין לא עוזר מה עושים?
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אני לא מוצא דריברים למסך שלך תנסה אולי ב Windows Update.יכול להיות שהבעייה במסך עצמו, לפני כן הוא עבד טוב?וכל כמה ה Refresh Rate של המסך?
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר אני לא מוצא דריברים למסך שלך תנסה אולי ב Windows Update.יכול להיות שהבעייה במסך עצמו, לפני כן הוא עבד טוב?וכל כמה ה Refresh Rate של המסך?הוא בערך חצי שנה אצלי,הביאו לי אותו מגרמניה ויש מתאם לחשמל של ישראלהוא אף פעם לא עבד כמו שצריך(בהפעלה ובמשחק CS הוא לא עבד טוב אבל בכל השאר הוא עבד מעולה!)75HZ
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים עדיין מהבהב ב 60?וניסית אולי דרך Windows Update למצוא דריבר למסך שלך תחת הקטגוריה Hardware
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מחבר עדיין מהבהב ב 60?וניסית אולי דרך Windows Update למצוא דריבר למסך שלך תחת הקטגוריה Hardwareב60 עדיין מהבהבעכשיו בדרתי בבוינדוס אפדייט ואין לי עדכון לכרטיס מסך או למסך שם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.