פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים הלכתי וראיתי כמה פרויקטים ב"יומני פרויקטים"המארזים שהם עושים שם פשוט מטורפים!..וזו הוצאה של הרבה כסף...אז רציתי לשאול.. אתם מוכרים את המארזים האלה אחר כך למישהו במחיר כפול או משהו?כי אני רואה השקעות מטורפות על המארזים האלה.. ועם ההשקעה הפיזית.. זו גם השקעה כספית לא קטנה...
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אתה ממש , אנשים בונים מארזים ומתאמצים בשבילם כדי שיהיה להם מחשב יפה ויותר יעיל, אפחד פה לא מוכר מארזים שהוא עשה.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אין הרבה, לי למשל יש שניים ואחד בתכנון... בד"כ עושים מוד שקונים חומרה חדשה או שעולה רעיון חדש.. זה תלוי בהרבה דברים
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר אתה יכול להראות לי פרויקטים שלך...?וכמה הוצאת על כל פרויקט (אם אתה יודע)..
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אני עשיתי כבר שלושה פרוייקטים שמפורסמים בפורום יומני פרוייקטים אומנם בזבתי עליהם הרבה כסף אבל זה שווה את ההשקעה וההנאה שבביצוע וגם מחרתי את הפרוייקט השני שלי! ;D אם אתה רוצה לראות את הפרוייקטים תסתכל בחתימה שלי..
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים הרבה מוכרים אבל לרוב מכינים את המארז בשביל עצמך. יש גם כאלה שמסיימים את הפורוייקט ורואים שלא מתאים להם אז הם מוכרים.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים בונים אותם לא בשביל הכסף אלה בשביל הכיף של הבניה עצמה וגם כי אין כמו מארז שעשית אותו כפי שאתה רוצה והוא נראה כפי שאתה רוצה.הפרוייקט שלי בחתימה.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים עושים את זה לכיף האישי שלך כמו תחביב וכמו כל תחביב גם זה דורש השקע כספית כלשהיאישית אני מתכנן לעשות מודינג על 2 מחשבים שיש ברשותי, וידאו, מערכת קריוקי, אם אני אמצא עוד דברים אני אעשה להם סתם בשביל ההנאהSNOW :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.