פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר קודם כל, שוב תודה רבה על העזרה.התקנתי את הדרייברים, הבעיה ברמקול הסנטר הקדמי עדיין קיימת...
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים תבדוק בהגדרות של הכ.קול בתוכנה שקיבלת עם הכרטיס את התצורה של הרמקוליםוגם תבדוק בווינדוס בהתקני השמע יש שם אפשרות לבחור איזה תצורה של הרמקולים 2 /2.1 /4.1/5.1 /7.1
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אולי יש לרמקול סנטר בעיה? תנסה להחליף בין החיבורים בין החיבור שלו לחיבור של אחד הרמקולים הקדמיים
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר תצורת המערכת מוגדרת על 5.1אני לא יודע אם לסנטר יש בעיה כי אם מחברים אותו בצורה יחידה שומעים שהוא עובד (אבל כל השאר לא עובדים עימו).
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים טוב אני כבר לא יודע מה לעשות אבל תראה מה נשארhttp://forums.creative.com/creativelabs/board?board.id=soundblasterפורום של יוזר ליוזר, לא תמיכה רשמיתזאת אומרת שאם משתמש אחר מקצועי יודע את התשובה הוא יעזור לך שםואם גם שם לא הצליחו אנשים לפתור לך באתר של קריאייטיב יש אימייל\טלפון לתמיכה של קריאייטיב שהם יכולים לעזור לךעריכה: אני רואה שכבר פרסמת שם, טוב, אם לא יענו לך אז לתמיכה הרשמית של קריאייטיבואל תתבייש להקפיץ את הדיון שם, מותר כי כולם עושים את זה, בגלל שכל מה שהם יודעים לעשות זה להתלונן כל היום על הx-fi כמו מפגרים בזמן ששלי עובד כמו מלך
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מותר להתפרץ לדיון? בדיוק היום גם אני קבלתי כרטיס בדיוק כמו שלך. רק הבעיה שלי היא שאני משתמש באוזניות והכבל שלהם לא מספיק ארוך. כשהשתמשתי ב ONBOARD הייתה הארכה מהמארז יש לו חיבורים ללוח אם ועכשיו על הכרטיס החדש אין כלום. מה עושים?
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מחבר אני אנסה להחליף את הסנטר במשהו אחר, נראה אם זה יועיל.בכל מקרה, האם אוכל להתחכם לכרטיס ולחבר את היציאה של הסנטר ל ON BOARD?
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים badmama - לא ייצא לך מזה כלום מאותה הסיבה שאתה לא יכול לחבר 2 כ. קול בבת אחת וכרגע ה- O.B מנותק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.