עבור לתוכן

בעייה בכרטיס הקול שלי (AUDIGY), אשמח לעזרה

Featured Replies

פורסם

האם יש באמת כזה הבדל משמעותי בין הכרטיס ON BOARD שיש לי ב ABIT 3RD EYE (כרטיס של 6 ערוצים) ובין ה 1.5 שיש לי בארון (AUDIGY 2 24 BIT).

האם ההבדלים מתבטאים באיכות השמיעה, או גם בהעמסה על המערכת?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אתה רציני בשאלה שלך? בוודאי שיש הבדל... וההבדל עצום! ובמיוחד שאתה משווה כ. קול OB לאודיג'י 2 שהוא כמה רמות מעל הOB... כמובן את ההבדל תרגיש רק אם יש לך רמקולים תואמים ולא 2 קופסאות שימורים שמקבלים עם רכישת המחשב... אני אגיד לך אפילו יותר מזה - יש לי בלוח כ. קול מובנה 7.1, אבל העדפתי לרכוש בזמנו אחד חיצוני, אז הלכתי על קריאטיב LIVE! 5.1 ערוצים שבזמנו היה כרטיס מצוין... היום אני עם AUDIGY II ZS וההבדל בינו לבין הלייב פשוט עצום! האיכות ברמה אחרת לגמרי בהתחשב שבזמנו גם הייתי מרוצה מהאיכות של הלייב... אז בקיצור - אתה משווה פה כרטיס 16BIT 48KHZ לכרטיס 24BIT 196KHZ...

פורסם
  • מחבר

תודה קודם כל,

בהחלט מרגישים לב בהבדל מסוים.

הבעיה שלי כרגע - סראונד שומעים טוב ב TESTING של קרייאטיב לפי כל הערוצים, אבל בשמיעת שירים רגילה ב WINAMP או נגינת סרט ב BSPLAYER, שומעים רק מהסטריאו (ואפילו לא מהפרונט), מה הבעיה?

הרמקולים שלי הם ה X-530 של לוג'יטק.

פורסם

ככה זה אמור להיות. במוסיקה תמיד יעבדו רק 2 רמקולים ובסרטים כל ה5.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח?

כשחיברתי את הרמקולים ל ONBOARD (כרטיס 6.1 של REALTEK), כולם עבדו ביחד.

ושוב, שמנגנים סרט - עדיין שומעים בסטריאו בלבד.

פורסם

תיכנס לתוכנה של הדרייברים ותפעיל את הcmss3d

פורסם
  • מחבר

עשיתי ועובד מצוין. הבעיה היא שהסנטר לא משמיע קולות בכלל, זה אמור להיות ככה?

מומלץ גם להוריד את הדרייברים הכי חדשים? משום מה הדרייברים שהורדתי מהאתר של קרייאטיב מסרבים לעבוד.

פורסם

הסנטר לא משמיע? זה לא בסדר

וכן אתה צריך את הדרייברים בטא האחרונים מהאתר של קריאייטיב עם התמיכה בopenAL

פורסם
  • מחבר

בוא נראה אם החיבורים שלי נכונים:

d-tree_audigy_se.jpg

ירוק לירוק, כתום לכתום, שחור לשחור. ככה זה צריך להיות? הרמקולים הם X-530 של לוג'יטק.

הכרטיס שלי הוא ה AUDIGY VALUE, ומשום מה הדרייברים אליו אינם מכירים בו במערכת (למרות שבכל שאר סביבת חלונות, הוא מוכר לכולם).

פורסם

אחי, התמונה בכלל של audigy se, או בשמו האמיתי, קריאייטיב סאונד בלאסטר 24 ביט

וכן ירוק לירוק, שחור לשחור, כתום לכתום

או שבטעות בחרת 4.1 או שהדרייבר דפוק ואתה צריך את האחרון מהאתר

פורסם
  • מחבר

אז להוריד דרייברים ל SB 24 ביט?

פורסם

אבל אתה אמרת שיש לך אודיג'י 2!

תוריד דרייבר אחרון לאודיג'י 2!

http://ccftp.creative.com/manualdn/Drivers/AVP/9056/0xFDDCD16C/SBAX_WEBUP_LB_2_08_0004.exe

ואם אתה צריך את הממשק הגרפי של העזרים של הכרטיס פשוט או thx setup console פשוט תתקין מהתקליטור אחרי שהתקנת את הדרייברים החדשים

פורסם
  • מחבר

הטעות היא שלי,

מדובר אכן ב AUDIGY VALUE, על כל פנים, לא הדרייבר לעיל, ולא הדרייברים ל SB 24 עובדים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים