עבור לתוכן

את התכנון יש לי...את הביצוע אני צריך מכם.. [וזה לא קשור למחשבים אלא לאלקטרוניקה]

Featured Replies

פורסם

http://img161.imageshack.us/img161/2078/planau5.jpg

את המדף אני מחבר בימים הקרובים

תעלה לאיפה שהחשמל אני כנראה אחצוב בקיר במילא

התאורה הכחולה תהיה בנויה בתוך המדף [מדף 5 ס"מ עובי עם חריצים לתאורה]

השאלות שלי כאלה:

הולכים להיות בקבוקי אלכוהול על המדף אז התאורה חייבת להיות קרה

על מה אתם ממליצים לי לתאורה? לדים? קתודה?

אם לדים אז - איזה פתרון יכול להיות לי להחלפה קלה של לד במידה ואני צריך להחליף? [בלי הלחמות אלא פשוט להוציא ולהכניס חדש]

אם קתודה אז - איך אני דואג לשינוי המתח ממתח של מחשב למתח של שקע ביתי?

אם לא זה ולא זה אז מה הפתרון ואיך לבצע?

תודה רבה מראש לכל העוזרים! :xyxthumbs:

פורסם

אתה לא באמת רוצה שהבקבוקים ישארו קרים על המדף, נכון?...

בכל מקרה, אני חושב שלדים יכולים להיות פתרון די נוח בשבילך.

כדי להחליף אותם בקלות, אתה יכול לקנות תושבת לד, או להשתמש במחברי חשמל כמו במדריך התאורה (שנמצא במדור המדריכים של האתר).

בנוגע לחשמל, אתה יכול להשתמש בשנאי, אבל אם אתה משתמש בלדים אולי תוכל לארגן איזשהו פתרון עם בטריות, שיחסוך לך חציבה בקיר.

כדי לקבל מידע יותר ספציפי, אתה מוזמן להשתמש ב-search.gif, כל הנושאים שאתה צריך הם די נפוצים ויש עליהם הרבה מידע בפורום.

פורסם

גם בלי לחצוב, היות וההספק של לדים או קטודה נמוך מאד עם שנאי ל220:12 המחובר לשקע וחוט חשמל דק המוצמד לחלון תוכל להעביר מתח לנורות.

ולמרות מה שאמר פה האיש מעלי, לא הייתי בוחר את פתרון הסוללות כי כל 35 שעות לערך היית צריך להטעין אותן מחדש (ראה חישוב לפי ארבעה לדים 2800mAh:20mA:4=35)

לדים ,באופן עקרוני לא "יגמרו" לך לעולם כך שהחלפתם לא צריך להיות שיקול כלל.

פורסם
  • מחבר

קרים אני ממש לא חושב שהם יישארו

אבל אני לא רוצה להפוך אותם למבשלה

כך שאני צריך שהתאורה לא תחמם אותם יותר אלא תשאיר אותם כפי שהם

אני חוצב בקיר בכל מקרה [רמקולים קולנוע ביתי]

ולכן חציבה לא משנה לי..השאלה היא איפה ניתן לקנות ואיך נראים מחזיקי לדים

ואני רוצה לחבר אותם ישרות לקו החשמל שרץ [עם נגדים כמובן] ולכן אני אצטרך לדעת גם איזה נגדים

פורסם

לדים ומחזיקים ללדים בכל אפשר למצוא בכל חנות אלק'. שם גם תוכל למצוא שנאי (אם לא אז בהום סנטר )

פורסם

אאמממ תאורה קרה זה לא המארז - או הפרוג'קטור של הנורות MH (מטאל הייד)?

בכל מיקרה לדים לא מפיקים חום כמעט ואתה תמיד יכול במשקעים להעביר חורים בין מישקע למשקע ולעשות מאיין תעלת אוורור...

SNOW :'(

פורסם

האמת היא שזה גם בכלל לא קשור לאלקטרוניקה אלאל לחשמל...

בכל מקרה, יש "ספוטים" שמופעלים ממתח של 220 או 12 וולט והם כוללים בתוכל משהו כמו 20 לדים שנותנים תאורה לא רעה. אצלי בבית יש 3 כאלה בצבע כחול.

פורסם

באיזה אורך המדף וכמה בקבוקים אתה רוצה לשים עליו?

אתה יכול לשים לד מתחתלכל בקבוק..

תשתמש בלדים ושנאי.. רק תגיד כמה בקבוקים אתה רוצה על זה שאני ידע להגיד לך מה אתה צריך..

פורסם

אישית - הייתי בוחר בקטודות, קרות, ולא צורכות הרבה חשמל, ומפיצים אור הרבה יותר חזק

ושוב - אין בעיה לחבר אותם (שנאי? מחשב אם הוא קרוב לקיר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים