פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים IPOD יכל לשמש כדיסק קשיח חיצוני לקבצים שהם לא מוזיקה לצורך העברה ממקום למקום?(קבצי IMEG של DVD אם זה משנה...)
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים אז זה כן או לא?גם אותי זה מענייןאני יודע שהוא משמיע מוסיקה שמתקבלת רק דרך איטונזאבל אם אני רוצה נגיד להעביר לשם כל סוג אחר של קובץ (נגיד אני בדרכים)אבל לא לעשות בוא שימוש באיפוד רק להעביר אותו ממחשב למחשב
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים ברור שכןלמשל IPOD LINOX איך אתם חושבים שמתקינים את זה? סתם ככה באוויר, ויש גם את ה Rockbox שזה משפר את איכות הצליל של הIPOD (יותר נכון מנצל את הכ. קול של הIPOD עד הסוף)
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר טוב תודה, מצאתי את התשובה המדויקת....איזה מכשיר מסובך http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=93651
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים אחד היפים.. לא טובים..IPOD הוא בעיקר אביזר אופנה, רוצה MP טוב יש הרבה אופציות טובות יותר.אני בחרתי ב H320 ואני מרוצה מאוד..
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים חח אבל אחד המכשירים הטוביםאוקיבוא נתעלם שניה מעניין העיצוב וזה שהוא דק בכמה מילימטר מהZVMעכשיו תגיד לי במה הוא טוב?
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים זה ממש לא כמו בהסבר...בהסבר נדמה לי זה איך להיכנס למצב דיסק קשיח כשקורה מצב שאתה מחבר את האייפוד והווינדוס לא מזהה אותו.במצב רגיל, התה מחבר את האייפוד בתכונה iTunes אתה פשוט מאפשר לו לעבוד כדיסק קשיח חיצוני - לא יותר מזה.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים תאמין לי אחד הטובים!!! אם התוכנה שציינתי הוא אפילו הכי טוב שיש RockBox יש לעוד מכשירים, אם אני לא טועה
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים יש RockBox לעוד מלא (מלא) מכשירים . אני הולך להתקין אחד כזה על האיריבר שלי בקרוב ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.