פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים זה לא שלא ידענו ולא ראינו אבל הנה עוד דוגמה מאלפת איזה חינוך מקבלים ילדים ערבים
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים זה לא חדש אבל אני לא ידעתי שהם ממש אבל ממש מאמינים בזה והם חיים רק בשביל למות ככה!!
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מפגרים הם תמיד יהיואפ על פי ששימו לב באיזה מילים ואיזה שפה יפה מדברת החיזבלונית הקטנה הזאתי
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים כי ילד פלסטיני אומר, נניח בגיל 12:"או אלוהים, הענק לי שאהדה בבקשה"אחרי משפט כזה, כל מה שנותר לומר לשמאלנים במדינה הזאת הוא:I Rest my case.
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מפגרים הם תמיד יהיואפ על פי ששימו לב באיזה מילים ואיזה שפה יפה מדברת החיזבלונית הקטנה הזאתיהיא אומרת את מה שאמרו לה להגיד!!אין מצב שהיא מדבת ככה מעצמה היא נראת קטנה
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר היא אומרת את מה שאמרו לה להגיד!!אין מצב שהיא מדבת ככה מעצמה היא נראת קטנהאין מצב שהיא מדקלמת את זה רואים שהיא אומרת דברים שמושרשים לה במוחוזה מה שמדהים אותי
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים וזה מה שמדהים אותימה מדהים בזה?, אני תמיד ידעתי את זה... מסיבת הסיום שלהם בגן (טרום חובה!!) זה איך להרוג יהודים.
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים אני לא מתכוון שהיא קוראת את זה אלא זה מה שלימדו אותה להגיד!!כי היא ילדה קטנה מה היא מבינה על אלוהים ועל החיים עשו לה שטיפת מוח!!!
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים אני לא מתכוון שהיא קוראת את זה אלא זה מה שלימדו אותה להגיד!!כי היא ילדה קטנה מה היא מבינה על אלוהים ועל החיים עשו לה שטיפת מוח!!!ואתה חושב כאשר היא תגדל זה ישתנה?אני אומר לך לא!אני ממש שמח בשבילך שזה מדהים אותך, כי אני כבר לצערי רגיל....
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים קודם כל מה אתה רוצה??? מי אמר לך שזה מדהים אותי?!? לך תדע אולי שתגדל היא תפתח את העניים למרות שקשה לי להאמין אבל יש מצב!! ומה יש להיות רגיל אתה גם פלסטיני??(אני צוחק אחי)
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים http://www.teachkidspeace.com/flash.phpזה ידוע, הם לא יום אחד קמים בבוקר ומתחילים לשנוא יהודים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.