פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מי בונה לי מארז כזה ? http://www.bit-tech.net/modding/2006/07/10/Silent_ContexYZ_by_MisterKholl/1.html\איזה פצצצהההההה ;D
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר מאוד יפה!!אני, תביא לי את כל החומרים.יש לך מארז שכבר הכנת שאפשר לראות ? אני רציני רוצה לקנות אחד כזה .
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים אין לי. אבל באתר הכל מוסבר יפה, תביא לי את כל החומרים הדרושים ויש לך מארז כזה גם אתה תוכל לעשות את זה.
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר אין לי. אבל באתר הכל מוסבר יפה, תביא לי את כל החומרים הדרושים ויש לך מארז כזה גם אתה תוכל לעשות את זה. איפה אתה גר תגיד ?
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים רוב העבודה פה נעשתה על הפאנל הצדדי, יש המון השקעה ותשומת לב לפרטים אבל אני לא רואה שום דבר מדהים באמת. מה שכן הבן אדם השתמש בצורה מאוד יצירתית בדברים שאפשר למצוא בשימוש יומיומי (מכסים של פחיות וקופסאות קצף גילוח וכן הלאה). אהבתי גם מה שהוא עשה עם הGAUGES
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר רוב העבודה פה נעשתה על הפאנל הצדדי, יש המון השקעה ותשומת לב לפרטים אבל אני לא רואה שום דבר מדהים באמת. מה שכן הבן אדם השתמש בצורה מאוד יצירתית בדברים שאפשר למצוא בשימוש יומיומי (מכסים של פחיות וקופסאות קצף גילוח וכן הלאה). אהבתי גם מה שהוא עשה עם הGAUGES זה מה שאני מחפש לא יותר מזה
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר נראה לי אני מתחיל לחרוש על המדריכים כאן אני אנסה לבנות משהו דומה לזה לבד ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.