פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים חנות מחשבים בישראל (בד"כ) = חאפרים = אין צורך בשום תעודה, עובדה שאני בגיל 12 עבדתי בחנות מחשבים :
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר צריך אבל לבוא עם איזה תעודה או משהו שמראה שמישהו יודע להתעסק עם מחשבים לא? פשוט אין לי כוח ללמוד יותר בבית ספר נמאס לי לשבת בכתה ארבעים וחמש דקות ולשמוע למורים מזדיינים שמזיינים בשכל על שטויות אז אני מעדיף לעשות איזה קורס או משהו כזה שבעתיד נוכל לעבוד בלי בגרות ואולי אני ישלים מתי שיתחשק לי עוד כמה יחידות שלא עשיתי של כתה יב'
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אתה תמיד יכול לפתוח באסטה בשוק ילד, לך ללמוד, מה זה אין לי כח לזה?! נשאר לך עוד חצי שנה ללמוד ונגמר
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים זה מה שקורה כשיש לאבא שלך יותר מדי כסף : ולא מתן, אני לא צוחק, תמשיך ללמוד, אז תפתח ת'באסטה שלך חצי שנה מאוחר יותר, לא קריטי.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר פתח אתה באסטה אני יפתח חנות מחשבים בזמן שתמכור ירקות תצעק "אבטיח אדום ירוק על הסכין בשקל"
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים כן- התכוונתי שהוא ילך ללמוד באוניברסיטה מדמ"ח או כל מקצוע אחר שיבחר.אם אתה לא מעוניין ללמוד בבית ספר, תנסה ללמוד באוניברסיטה הפתוחה.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים בטכני? של חיל האויר? מה עשית להורים שלך? או שהתכוונת לטכניון? טכניון.. שמעתי פעם טכני של חיל האוויר אבל אין לי מושג מה זה תוכל לפרט ? ;D ולמה "מה עשית להורים שלך"?
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים http://www.aka.idf.il/giyus/general/default.asp?CatID=57256&DocID=29436בוא נגיד בעדינות שזה לא המסלול הכי מומלץ בצה"ל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.