עבור לתוכן

מישהו מכיר פה קורס שקשור לתכנות מחשבים באזור תל-אביב?

Featured Replies

פורסם

אם כן אני אשמח לתשובה פשוט כתה יב' אין לי כוח ללמוד יותר אני רוצה ללכת לקורס במקום כל הלימודים האלה ואם מישהו מכיר שיגיד אין בעיה לשלם 10 אלף לשנה רק שזה יהיה קורס שבסופו יוצאים עם תעודה של טכנאי PC ןתגידו בבקשה על שם של מקום ואם יש גם טלפון יעזור מאוד וכמה שעות בערך לומדים ביום תודה מראש לעוזרים עדיף באזור רמת-אביב צפון תל-אביב :)

פורסם
  • מחבר

מישהו אולי יודע?.. :nixweiss:

פורסם

מה הקשר בין תיכנות לטכנאי PC?

בכל מקרה, תבדוק פה: http://www.johnbryce.co.il/

פורסם
  • מחבר

לא רואה שם קורס שקשור להיות טכנאי יש משהו עם רשתות תקשורת והקורס כבר התחיל לפני חודש ככה בעע ומקודם התכוונתי טכנאי PC ללמוד איך להתעסק עם חלקים ודברים כאלה ולזהות תקלות וכל זה ובכל אוןפן תודה רבה ננסה עוד לחפש:)

פורסם

עד כמה שזכור לי הקורס הכי טוב הוא של ג'ון ברייס בנושא טכנאי PC

פורסם
  • מחבר

וכמה זמן זה?......ומתי זה מתחיל?........

פורסם

אני חושב שמקש ה"." במקלדת שלך נתקע...

בכל מקרה, אלה שאלות שאתה צריך לשאול את ג'ון ברייס לא אותנו

פורסם

אם כבר עוסקים בנושא - דברים שכדאי לחשוב עליהם:

1. אני אישית מכיר מישהו שעשה את הקורס של ג'ון ברייס בי-ם. הקורס נקרא "טכנאי PC ורשתות".

2. המחיר של הקורס שערורייתי. מאוד.

אף על פי שהוא טוען שרמת הלימודים שם טובה, הוא גם סיפר שלא כל מה שהובטח בתחילת הקורס אכן נלמד, ובמיוחד בתחום של רשתות. מה שאומר שהקורס עוסק הרבה יותר ב-PC ומעט מדי ברשתות.

3. התעודה שמקבלים בסוף היא תעודה "רשמית" של ג'ון ברייס, שערכה בשוק תלוי מאוד במקום שאליו מנסים להתקבל ובחשיבות שהוא מייחס לתעודה כזאת.

אף על פי שבג'ון ברייס טוענים שהם מכינים אותך להסמכת +A, החבר שלי מספר שיש שיעור אחד בו עובדים עם TESTKING בצורה שטחית ביותר, ושגם בחלק הזה ג'ון ברייס רחוקים מלקיים את ההבטחה שלהם.

4. מחומר הלימוד שראיתי אצלו, אני חייב לומר שלא התרשמתי בכלל.

בן אדם עם רקע מועט במחשבים שמעוניין בהסמכה, עדיף לו כבר ללמוד לבד מספר ולהתנסות על המחשב בבית כמה שיותר.

יש פה אנשים בפורום שיכולים להעביר שיעורים למורים בג'ון ברייס, והם לא מוסמכים רשמית בשום דבר.

נסכם את העניין - מי שרוצה להיות טכנאי "מוסמך" (מה שאומר הסמכת +A של COMPTIA) שישכח מג'ון ברייס ויקנה ספר טוב בנושא.

מניסיון אישי אני יכול לומר שזה עובד.

ולא - "חבר שלי שעשה קורס בג'ון ברייס" זה לא אני.

יום נעים.

פורסם

עדיף שתשמור כסף לאחרי הצבא ותלך ללמוד באוניברסיטה(10K+ לשנה).

פורסם

אין תואר באוניברסיטה של טכנאי PC ורשתות... יש מדעי המחשב ויש הנדסת תוכנה.

פורסם

תגלוש קצת בפורום תוך חודש אתה הופך להיות מורה לטכנאי pc

פורסם
  • מחבר

חחחחח צודק אבל בעקרון אני רוצה שיהיה לי תעודה של טכנאי PC כי אני לא מתכוון ללמוד יותר ואני ירצה אולי לעשות משהו עם מחשבים אולי בעתיד לעבוד בחנות או מחשבים או לפתוח חנות בגלל זה שאלתי חחחחחחחחחחחח

פורסם

בדיוק, הלימודים שם הם עם חומר של שנת 2002~ לא חדש ולא מעניין, תגלוש פה בפורומים המקצועיים (גרפיקה, מעבדים, תמיכה טכנית) ועם הזמן אתה כבר תלמד לבד.

אגב, טכנאי PC זה A+ שם התעודה הזו אי אפשר לעשות איתה כלום חוץ מלנגב איתה את התחת ::)

פורסם
  • מחבר

רומן עם תעודה של טכנאי PC אפשר לעבוד נגיד בחנות מחשבים לא? מה צריך כדי לעבוד בחנות של מחשבים?

פורסם

רומן עם תעודה של טכנאי PC אפשר לעבוד נגיד בחנות מחשבים לא? מה צריך כדי לעבוד בחנות של מחשבים?

מקומבן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים