פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מאוד פשוט...:מיליון לתרום.כמיליון על יגואר XKR.קונים לאבא ריינג' ולאמא ג'יפ לבחירתה (היא אוהבת את הלקסוס. אני לא אז זו בעיה...).בכסף שנשאר קונים בית באפקה.את הכסף מהדירה הנוכחית נשים (ההורים) בבנק.
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים קונה בית בינוני שמאובזר בכל טוב (מערכת קולנוע, מיטה איכותית, מטבח יפה ובלה בלה בלה), ב.מ.וו M3 דור שלישי ואת השאר שם בבנק וחי על הריבית.אולי טיול פה טיול שם ואפילו אני אחפש עבודה אם אני יהיה ממש משועמם, למרות שלשבת ולא לעשות כלום זאת המומחיות שלי.
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר רעיונות יפים יש לכם. לתרום? לא ידעתי שכולם פה כאלה טובים בהחלט 20-40 אלף בחודש זה מספיק ביותר, אפשר להרשות לעצמך כמעט הכל. הכל אופן לדברים טובים מתרגלים מאוד מהר וחבל.
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים רעיונות יפים יש לכם. לתרום? לא ידעתי שכולם פה כאלה טובים חח סתם אומרים, נראה אותם בזמן אמת .( אמן..)
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים תורם את כל הכסף למען מחקר לשיבוט בני אדם כדי שיוכלו לייצר אדריאנה לימה לכל אדם ואדם! :jump: :jump:
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים האא... סליחה... לימה היא רק שלי.. אף אחד לא משבט אותה (אולי ניתן לג'יגהבוט ולראול...)
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים חחח ומה בשאר ה 9,999,999.5 שח? נישמע מחיר אוגן אני קונה סתם מה יש ליקנות אפשר אולי ליתמוך ואז לקבל איזה הרשאה או משהו אבל בתכלס ב10 בית מכונית חצי מיליון לביזבוז וכל השאר בנק חי על ריבית =5 כל חודש צמצב עולה ככה שזה יהיה שווה כל חודש וחודש
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים תורם את כל הכסף למען מחקר לשיבוט בני אדם כדי שיוכלו לייצר אדריאנה לימה לכל אדם ואדם! :jump: :jump: אהבתי ומחזק ולפותח התרד לא חבל לגרום פה לאנשים להיכנס לאשליות כשאני זכיתי ב50 מיליון מרוב שהשתגעתי גמרתי תכסף תוך שבוע תאמינו לי אתם לא רוצים לזכות
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים ומה בשאר ה 9,999,999.5 שח? משפר לשלד מתכתי סטייל TERMINATOR ועם BOOSTER לשרירים סתם סתם ;D קונה לי איזה A10 משומש נחמד עם : MK-20 Rockeye GBU-10 MK77 750lb Napalm MK78 500lb Napalm MK79 1000lb Napalm חימוש לGAU-8 Avenger והאהובה עלי מכול NBB- Nuclear Bunker Buster mininuke http://www.fas.org/faspir/2001/v54n1/weapons.htm
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים משקיע 4 מיליון שקל בטבעעוד 3 בנדל"ן והשאר בבנקאם הייתי משקיע כסף אמיתי[2 מיליון] בטבע לפני שבועיים, הייתי מרוויח 148 אלף שקל[WALLA מניות]
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים אני לא מתלבט- יש לי כבר הוראות מוכנות בשביל זה מלפני יותר מאלפיים שנה. "לעולם ישלש אדם נכסיו שליש יטמין בקרקע שליש באדמה שליש בפרקמטיא" מיליון אחד אני מפריש למעשר("עשר בשביל שתתעשר") 3 מיליון משקיע בנדל"ן("קרקע") 3 מיליון משקיע במסחר("פרקמטיא"-כנראה בורסה) 3 מיליון לחיסכון(יטמין בקרקע) נכון זה מאוד קל להיות דתי........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.