פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים יפה וכמה שנות וותק יש לאבא שלך? נ.ב אני גר ברמת-אביב ליד שדה תעופה דב אני שומע כל שנייה מטוסים ורואה מטוסים ממריאים מהמרפסת חחחח ואמממ אחותך טייסת בחיל-האוויר?...יש מעט מאוד בנות שהם טייסות לא?..קשה מאוד בתור בת להתקבל פי כמה יותר מבנים לא?
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר יפה וכמה שנות וותק יש לאבא שלך? נ.ב אני גר ברמת-אביב ליד שדה תעופה דב אני שומע כל שנייה מטוסים ורואה מטוסים ממריאים מהמרפסת חחחח ואמממ אחותך טייסת בחיל-האוויר?...יש מעט מאוד בנות שהם טייסות לא?..קשה מאוד בתור בת להתקבל פי כמה יותר מבנים לא? אבא שלי לא טייס משנה,אבא שלי טייס ראשי. לאבא שלי יש 17 שנות וותק. אני גר בבאר שבע ממש 5 ק"מ מחצרים אני שומע קרביים וכאלה כל חמש דקות,בעיקר שיש מפגנים ומלחמות כמו שהייתה. שדה דוב קטן,חכה אם היית גר ליד בן גוריון היית מתפרק,מרעשים של F15 ו4 מטוסי 747 ממריאים במכה אחת! יש בת אחת ובדרך כלל היא בדרך הכי נמוך,זה הולך ככה מהגבוה לנמוך: 1.רישיון למטוס קרב 2.רישיון למסוק קרב 3.רישיון למסוק תובלה! בדרך כלל בנות לוקחות את מספר 3. אחותי על 1 מההתחלה! :-O זה לא שקשה,פשוט לבנות יש פחות כוח סבל
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים חחחח יפה תעברו מבאר שבע לתל-אביב בטוח אתם יכולים לקנות בית נחמד במרכז חחח יענו באר שבע זה לא נחשב למקום משהו ואבא שלך מרוויח לפי מה שאתה אומר לפחות אממ שבעים שמונים אלף
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים שדה דוב קטן,חכה אם היית גר ליד בן גוריון היית מתפרק,מרעשים של F15 ו4 מטוסי 747 ממריאים במכה אחת!אני גר ליד בן גוריון... מתרגלים... וגם זה לא כזה הרבה מטוסים... (ודווקא אין הרבה מטוסי קרב... הרבה מסוקים עוברים מעלינו... בעיקר בחודש האחרון... אבל F15/16 לא יצא לי לראות...סך הכל זה לא עניין כזה גדול...
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים אבא שלי לא טייס משנה,אבא שלי טייס ראשי. לאבא שלי יש 17 שנות וותק. אני גר בבאר שבע ממש 5 ק"מ מחצרים אני שומע קרביים וכאלה כל חמש דקות,בעיקר שיש מפגנים ומלחמות כמו שהייתה. שדה דוב קטן,חכה אם היית גר ליד בן גוריון היית מתפרק,מרעשים של F15 ו4 מטוסי 747 ממריאים במכה אחת! יש בת אחת ובדרך כלל היא בדרך הכי נמוך,זה הולך ככה מהגבוה לנמוך: 1.רישיון למטוס קרב 2.רישיון למסוק קרב 3.רישיון למסוק תובלה! בדרך כלל בנות לוקחות את מספר 3. אחותי על 1 מההתחלה! :-O זה לא שקשה,פשוט לבנות יש פחות כוח סבל א.ממתי מוצאים רישיון בחיל האוויר ? רישיון זה רק לאזרחות.
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים אם אני הייתי אח של אחותך, לא הייתי ממהר להשוויץ שאחותי בחיל האוויר ועוד טייסת קרב... (מטעמים של ביטחון)
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים DaNiCoלא אכפת לי אם אחיך זה עמיר פרץבפעם הבאה שיהיו שתי תגובות שלך (או יותר) רצופות תקבל אזהרה על כל תגובה מעבר לראשונה (על שתי תגובות תקבל אזהרה, על שלושה שתי אזהרות, ועל ארבע תקבל ישירות הרחקה או השתקה לשבוע)
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים רק אני או שהילד שמנת הזה מעצבן בטירוף?הבנו שאתה עשיר אבל אתה לא צריך להגזים עם הקטע של אחותך כך זה נהיה פחות אמין בהרבה...
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אבא שלי הוא ביל גייטס,אחותי זאת שרי אריסוןדוד שלי זה סטיב ג'ובס,סבא שלי זה לינוס,אה כן, ויש לו עוד איזה דוד שקוראים לו ג'ורג' בוש,אבל בקטנה...
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אבא שלי לא טייס משנה,אבא שלי טייס ראשי.לאבא שלי יש 17 שנות וותק.לאבא שלי יש סולם, מגיע הוא עד השמיים...
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את האמת אחרי שקראתי כמה פעמים את מה שכתבת זה נראה קצת חרטוט כי בצבא באמת לא מקבלים רשיון לטייס
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים לאבא שלי יש סולם, מגיע הוא עד השמיים... בוא נפתח דיון לאיזה אבא יש סולם ארוך יותר ועכשיו ברצינות, פותח הת'רד.. מה הקטע פה? להשוויץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.