עבור לתוכן

ארקיע הזמינה 4 מטוסי בואינג חדשים-וגם נושא הקמצנות במקום!

Featured Replies

פורסם

יפה וכמה שנות וותק יש לאבא שלך? נ.ב אני גר ברמת-אביב ליד שדה תעופה דב אני שומע כל שנייה מטוסים ורואה מטוסים ממריאים מהמרפסת חחחח ואמממ אחותך טייסת בחיל-האוויר?...יש מעט מאוד בנות שהם טייסות לא?..קשה מאוד בתור בת להתקבל פי כמה יותר מבנים לא?

• תגובות 35
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יפה וכמה שנות וותק יש לאבא שלך? נ.ב אני גר ברמת-אביב ליד שדה תעופה דב אני שומע כל שנייה מטוסים ורואה מטוסים ממריאים מהמרפסת חחחח ואמממ אחותך טייסת בחיל-האוויר?...יש מעט מאוד בנות שהם טייסות לא?..קשה מאוד בתור בת להתקבל פי כמה יותר מבנים לא?

אבא שלי לא טייס משנה,אבא שלי טייס ראשי.

לאבא שלי יש 17 שנות וותק.

אני גר בבאר שבע ממש 5 ק"מ מחצרים אני שומע קרביים וכאלה כל חמש דקות,בעיקר שיש מפגנים ומלחמות כמו שהייתה.

שדה דוב קטן,חכה אם היית גר ליד בן גוריון היית מתפרק,מרעשים של F15 ו4 מטוסי 747 ממריאים במכה אחת!

יש בת אחת ובדרך כלל היא בדרך הכי נמוך,זה הולך ככה מהגבוה לנמוך:

1.רישיון למטוס קרב

2.רישיון למסוק קרב

3.רישיון למסוק תובלה!

בדרך כלל בנות לוקחות את מספר 3.

אחותי על 1 מההתחלה! :-O

זה לא שקשה,פשוט לבנות יש פחות כוח סבל :|

פורסם

חחחח יפה תעברו מבאר שבע לתל-אביב בטוח אתם יכולים לקנות בית נחמד במרכז חחח יענו באר שבע זה לא נחשב למקום משהו ואבא שלך מרוויח לפי מה שאתה אומר לפחות אממ שבעים שמונים אלף :xyxthumbs:

פורסם

שדה דוב קטן,חכה אם היית גר ליד בן גוריון היית מתפרק,מרעשים של F15 ו4 מטוסי 747 ממריאים במכה אחת!

אני גר ליד בן גוריון... מתרגלים... וגם זה לא כזה הרבה מטוסים... (ודווקא אין הרבה מטוסי קרב... הרבה מסוקים עוברים מעלינו... בעיקר בחודש האחרון... אבל F15/16 לא יצא לי לראות...

סך הכל זה לא עניין כזה גדול...

פורסם

אני גר בבאר שבע ממש 5 ק"מ מחצרים אני שומע קרביים וכאלה כל חמש דקות,בעיקר שיש מפגנים ומלחמות כמו שהייתה.

יש בת אחת ובדרך כלל היא בדרך הכי נמוך,זה הולך ככה מהגבוה לנמוך:

1.רישיון למטוס קרב

2.רישיון למסוק קרב

3.רישיון למסוק תובלה!

בדרך כלל בנות לוקחות את מספר 3.

אחותי על 1 מההתחלה! :-O

זה לא שקשה,פשוט לבנות יש פחות כוח סבל :|

א.ממתי מוצאים רישיון בחיל האוויר ?

רישיון זה רק לאזרחות.

פורסם

אם אני הייתי אח של אחותך, לא הייתי ממהר להשוויץ שאחותי בחיל האוויר ועוד טייסת קרב... :kopfpatsch:

(מטעמים של ביטחון)

פורסם

DaNiCo

לא אכפת לי אם אחיך זה עמיר פרץ

בפעם הבאה שיהיו שתי תגובות שלך (או יותר) רצופות תקבל אזהרה על כל תגובה מעבר לראשונה (על שתי תגובות תקבל אזהרה, על שלושה שתי אזהרות, ועל ארבע תקבל ישירות הרחקה או השתקה לשבוע)

פורסם

רק אני או שהילד שמנת הזה מעצבן בטירוף?הבנו שאתה עשיר אבל אתה לא צריך להגזים עם הקטע של אחותך כך זה נהיה פחות אמין בהרבה...

פורסם

אבא שלי הוא ביל גייטס,

אחותי זאת שרי אריסון

דוד שלי זה סטיב ג'ובס,

סבא שלי זה לינוס,

אה כן, ויש לו עוד איזה דוד שקוראים לו ג'ורג' בוש,

אבל בקטנה...

פורסם

לאבא שלי יש סולם, מגיע הוא עד השמיים...

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את האמת אחרי שקראתי כמה פעמים את מה שכתבת זה נראה קצת חרטוט כי בצבא באמת לא מקבלים רשיון לטייס

פורסם

מתן שתוק אם אתה לא מבין אל תדבר, רישיון טייס = כנפי טייס.

פורסם

לאבא שלי יש סולם, מגיע הוא עד השמיים...

בוא נפתח דיון לאיזה אבא יש סולם ארוך יותר :P

ועכשיו ברצינות, פותח הת'רד.. מה הקטע פה? להשוויץ?

פורסם

רמז: הילד הגיע מגיימר, את השאר תשלימו בעצמכם.

פורסם

רמז: הילד הגיע מגיימר, את השאר תשלימו בעצמכם.

למה להשמיץ? :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים