עבור לתוכן

איזה מבין המחשבונים עדיף לשימוש?

Featured Replies

פורסם

אין כמו fx-82TL :)

fx-82tl.gif

פורסם
  • מחבר

יש לי 2 82TL

1\2 82MS

וכולם בקושי עובדים עם מסך הרוס חח

בכל אופן, הגיע הזמן למחשבון חדש..

תודה לכולם, אני הולך על 570ES 8)

פורסם

תודה לכולם, אני הולך על 570ES 8)

אתה לא תצטער על זה לשניה, תאמין לי,המחשבון הזה מושלם!!

פורסם

יש לי עכשיו 82ms ואני עולה ל י''א שווה לי לקנות ת 570ES ?

פורסם

יש לי עכשיו 82ms ואני עולה ל י''א שווה לי לקנות ת 570ES ?

תלוי מה אתה עושה....

בגדול כן.

נניח אני, ידעתי שאני הולך לעשות 5 יחידות+פיסיקה, והמחשבון הזה הציל לי את התחת מלא הרבה פעמים, במיוחד בפיסיקה.

פורסם

5 כימיה 5 ביולוגיה 4-5 מטמטיקה עדיין לא סגור על עצמי

פורסם

5 כימיה 5 ביולוגיה 4-5 מטמטיקה עדיין לא סגור על עצמי

במתמטיקה, הרוב הוא על טכניקה, אם יש לך 100% טכניקה, המחשבון יתן לך ציונים של 100 בקלות, כי את הרוב אתה לא צריך לחשב, פשוט אתה צריך לדעת מה אתה עושה, להכניס את הכל למחשבון, ואז יוצא לך תשובה, ואת התשובה אתה יכול לבדוק גם עם המחשבון.

בגדול אני ממליץ עליו בחום לכולם!!!

דרך אגב, הוא מפרק או מרכיב וקטורים (פיסיקה), יש שמה עוד מלא אפשרויות אבל אני פשוט לא התעסקתי איתם עד היום, השנה אני הולך ללמוד וקטורים ולכן אני אדע עוד אפשרויות.

פורסם

בדיוק להיפך ממה שאמרת.

אם יש לך 100% טכניקה, אתה לא צריך תמחשבון. כי אתה לא יכול להתבלבל בחישובים. אבל אם יש לך תאוריה, אתה יודע מה צריך לעשות, באיזה משוואות להשתמש, ואז את זה אתה יכול או לפתור, או להכניס למחשבון.

פורסם

בלי ספק קח את אחד מהדגמים של ה991 - הם לא ניתנים לתיכנות ולכן ניתן להשתמש בהם בבגרויות ובאוניברסיטה, התוספת הנחמדה של החלפת בסיסים, הכפלת מטריצות וכו וכו וכו זה פשוט MUST.

פורסם

בדיוק להיפך ממה שאמרת.

אם יש לך 100% טכניקה, אתה לא צריך תמחשבון. כי אתה לא יכול להתבלבל בחישובים. אבל אם יש לך תאוריה, אתה יודע מה צריך לעשות, באיזה משוואות להשתמש, ואז את זה אתה יכול או לפתור, או להכניס למחשבון.

למה שאתה קורא תיאוריה אני קורא טכניקה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים