עבור לתוכן

מה נחשב מארז טוב? איזה דברים לבדוק?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לא לפי חברות (מותגים)!!

רק באמת הדברים החשובים

תודה

פורסם

לאיזה מטרה?

סתם?

אובר?

יופי??

מה אתה רוצה שיהיה בו...

תגדיר כוונה

פורסם

איכות בניה:

עובי פח - יותר עבה יותר יציב, לא צריך פחח.

כיפופים וגימור - קצוות לא מכופפים או ללא גימור יפה עלולים להוריד לך אצבע (מניסיון) ::)

ציפוי חצוני - עד כמה הצבע עמיד במכות ושריטות.

ציפוי פנימי - כנגד הפרעות ורעשים אלקטרוניים.

גודל - יותר גדול ומרווח, יותר נוח לשימוש למי שמפרק את מחשבו רבות.

קלות הפעלה - צריך ברגים או לא ?

פתרון טרמי - עד כמה חשבו על בעית התחממות ומיקום המאוררים.

חומר - פח כבד וזול - אלוניניום קל ויקר - אתה לוקח את המחשב למסיבות רשת ? משאית כבר קנית ?

פורסם
  • מחבר

האם עדיף מספר מאוררים קטנים או מאורר 1 גדול?

האם אני יכול לדעת לפי היסתכלות בתוך המארז את איכותו?

נ.ב בלי oc (המהרה)

פורסם

האם עדיף מספר מאוררים קטנים או מאורר 1 גדול?

האם אני יכול לדעת לפי היסתכלות בתוך המארז את איכותו?

נ.ב בלי oc (המהרה)

1.תמיד עדיף מאוורר אחד גדול, מכיוון שהוא יעשה הרבה פחות רעש משניים קטנים עבור אותה דחיפת אויר.

2. אתה יכול לדעת, כדאי לך לקרוא את הביקורות על האנרמקס F710B כאן באתר, ואת הביקורת על האנטק במנטור. כדי ללמוד על מה להסתכל כשרוכשים מארז.

פורסם

if you ask me there's only 2 important things in a case:

1. cooling options (if you don't mind modding then it's mostly a function of the second thing)

2. size

if you're going for cooling the best thing to do is buy a cheap generic tower (not the full tower, the above average ATXs) and moddify the living shit out of it, something like 2 80mm in the front, one 80mm or 100mm in the side door, 80mm in the back and 1 120mm in the top. if you buy everything generic then it'll be really cheap, I doubt it'll pass 200NIS (not including the case, of corse).

or you can buy a TT case (it comes with 4 or 5 fans) that will give the same performance with much less noise but for the cost of 1100 NIS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים